​Genç kadın sokak ortasında pompalı tüfekle öldürüldü

Adana'da bir barda konsomatris olarak çalışan 27 yaşındaki Neriman Hügül, kar maskeli bir saldırgan tarafından kovalanıp sığınmak istediği evin bahçesinde pompalı tüfekle öldürüldü
Adana'nın Seyhan ilçesi Yeşilyuva Mahallesi Yeşilyuva Sokak'ta önceki gece iddiaya göre, çalıştığı bara gitmek için evden çıkan 27 yaşındaki Neriman Hügül, kısa süre sonra peşine pompalı tüfekli kar maskeli bir kişinin takılması üzerine "imdat" diye bağırıp kaçmaya başladı. Yaklaşık 100 metre koşup sokakta bulunan bir evin bahçesine giren Neriman Hügül, iddiaya göre peşinden gelen saldırgana "Benden ne istiyorsun?" diye bağırdı. Kimliği belirlenemeyen kar maskeli saldırgan pompalı tüfekle 3 el ateş etti. Saldırgan kaçarken yurtdaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, göğsünden ve koltuk altından vurulan genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

POLİS GÜVENLİK KAMERALARINI İNCELİYOR

Polis, Neriman Hügül'ün katiline ulaşmak için çalıştığı bardaki arkadaşlarının ifadesine başvurdu. Ayrıca polis, genç kadının kovalandığı sokakta güvenlik kamerasını incelemeye aldı. Polis, genç kadının vurulduğu pompalı tüfeği de olayın olduğu yere yakın bir sokakta atılmış halde buldu.

9 yaşında bir çocuk annesi Hügül'ün eşi Kemal Hügül'ün cinayet suçundan 9 yıldır cezaevinde olduğu belirlendi. Genç kadının üvey kayınbabası, Adli Tıp'ta cenaze işlemlerini yaptıktan sonra savcılığa Hügül'ün eşinin cenaze törenine katılması için izin istedi. 

Kaynak: DHA

    :

    :

    :

    :

    "​Genç kadın sokak ortasında pompalı tüfekle öldürüldü" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete