close

​Eski sevgili dehşeti

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, eski kız arkadaşı 23 yaşındaki Funda Altınbezer'i tabanca ile başından vurarak öldüren 39 yaşındaki Muhlis Kızan daha sonra aynı tabancayla intihar ederek yaşamına son verdi.
Funda Altınbezer arkadaşı Özge Koçeli'nin doğum gününü kutlamak için evine gitti. Bir süre sonra eve gelen eski sevgilisi Muhlis Kızan (39), Altınbezer ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Koçeli evden yardım istemek için çıktıktan bir süre sonra evden silah sesleri duyuldu. Koçeli ve site görevlileri eve geldiğinde Altınbezer İle Kızan'ı kanlar içinde bulunca durumu sağlık ve Jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Altınbezer ve Kızan'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

İNTİHAR ETTİ

Ekiplerin yaptığı araştırmada Kızan'ın Altınbezer'i öldürdükten sonra aynı tabancayla intihar ettiği ortaya çıktı. Koçeli ise doğum gününde yaşanan olayın şokunu yaşadı.

Altınbezer ve Kızan'ın cenazeleri savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Jandarma, doğum günü kana bulanan Özge Koçeli'yi ifadesine başvurmak üzere karakola götürdü.

Kaynak: DHA

    :

    :

    :

    :

    "​Eski sevgili dehşeti" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete