Bonzai operasyonundan suç makinesi çıktı!

Bağcılar'da düzenlenen bonzai operasyonunda, 2005 yılında cinayet işleyen ve 16 ayrı suçtan aranan suç makinası Metin B. gözaltına alındı.
İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bağcılar'da gençlere uyuşturucu satışa yapan bir kişiyi takibe aldı. Yapılan teknik ve fiziki takiplerde, uyuşturucu torbacısının 2005 yılında cinayete karışan ve 16 ayrı suçtan aranması olan Metin B. olduğu belirlendi.

ÖZEL HAREKAT POLİSİYLE OPERASYON

Metin B.'nin gizlendiği evi tespit eden Narkotik polisi, Özel Hareket Şube Müdürlüğü ekiplerinin de yardımıyla operasyon düzenledi. Bağcılar'da düzenlenen operasyonda Metin B. kıskıvrak yakalandı.

SUÇ KAYDINDA YOK YOK

Gözaltına alınan Metin B.'nin gizlendiği evde yapılan aramalarda M-16 görünümlü tüfek, 1 adet ruhsatsız tabanca, bir miktarda bonzai ve esrar ele geçirildi. Metin B.'nin, alacak verecek nedeniyle 2005 yılında Sait Kurul'u vurarak öldürdüğü, resmi belgede sahtecilik, adam yaralama, mala zarar verme gibi 16 ayrı suç kaydının olduğu belirlendi.

EYÜP'TE 8 BİN EXTACY HAP ELE GEÇİRİLDİ

Öte yandan, Narkotik Dedektifleri ve Eyüp ilçe araştırma ekipleri, durumundan şüphelendikleri bir araçta yaptıkları aramada 8 bin adet extacy hap ele geçirdi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

    :

    :

    :

    :

    "Bonzai operasyonundan suç makinesi çıktı!" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete