CHP Marmaris adayının evine ateş açıldı

Marmaris Belediye Başkanı ve CHP Marmaris Belediye Başkan adayı Ali Acar'ın evine silahla ateş açıldı.
Marmaris Belediye Başkanı ve CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Acar, seçim sonuçlarını takip etmek için evinde bulunduğu sırada bölgeye gelen kimliliği belirsiz kişi veya kişilerce rastgele ateş açıldı.
 
KURŞUNLAR OTOMOBİLE İSABET ETTİ
 
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, üçüncü kez CHP'den belediye başkanlığı için aday olan Acar'ın, Armutalan Mahallesi Şehit Ahmet Benler Caddesi'ndeki evinin önüne gelen ve plakası henüz tespit edilemeyen araçtaki kişi veya kişilerce tabancayla ateş açıldı. İlk belirlemelere göre 2 kurşun, Acar'ın evinin önünde park halindeki 2 otomobile isabet etti. Saldırı sırasında Acar'ın evinde olduğu öğrenildi.
 
"PLAKASINI ALAMADIK"
 
Saldırı sırasında kapının önünde Acar'ın çıkmasını bekleyen koruması Yunus Şahin, "Bir araç hızla geldi ve açılan camdan ateş açılmaya başladı. Yine hızla uzaklaşan aracın plakasını alamadık" dedi.
 
"ZAFERİ KUTLAMAYA DEVAM EDİN"
 
Olayı duyan, aralarında CHP Marmaris İlçe Başkanı Candan Yürekli'nin de bulunduğu çok sayıda kişi, evin önüne geldi. Kısa süreliğine dışarı çıkan Acar, "Önemli bir şey yok, seçim zaferimizi kutlamaya devam edin" dedi.
 
Olay yerinde hızla uzaklaşan otomobildeki kişi veya kişileri yakalamak için polis ekiplerinin çalışmasını sürdürdüğü bildirildi.
 

    :

    :

    :

    :

    "CHP Marmaris adayının evine ateş açıldı" hakkında Tweetler

    DİĞER YEREL HABERLERİ