close

Buzdolabında bakın ne çıktı?

Mutfakta bulunan buzdolabının üst kısmına giren yılan, çağrılan servis görevlisi tarafından kurtarıldı.
Bartın Kumluca’da evin mutfağında bulunan buzdolabının üst kısmına giren 20 santimetre uzunluğundaki yılan servis görevlisi tarafından kurtarılarak doğaya bırakıldı.

YETKİLİ SERVİS ÇIKARDI

Tek katlı bahçeli evin sahibi Osman Tekin, mutfağında kedilere yiyecek verdiği sırada bir ses duydu. Buzdolabının arkasını kontrol ettiği sırada üst kapağının alt kısmında başını dışarı çıkarmış halde duran bir yılan gördü. Tekin, korkup buzdolabının üst kapağının altına giren yılanı çıkarması için telefonla aradığı buzdolabı yetkili servis görevlisinden yardım istedi. Bunun üzerine mahalleye gelen servis görevlisi Necmettin Akbaş, buzdolabını ev sahibi Tekin ve komşularının yardımıyla bahçeye çıkardı. Akbaş, yılana soğuk hava püskürterek hareketsiz kalmasını sağladı.

1 METRE 20 SANTİMETRE UZUNLUĞUNDA!

Bir süre sonra açılan kapağın altından 1 metre 20 santimetre uzunluğunda bir yılan çıktı. Sopa yardımıyla plastik kovaya konulan yılan, daha sonra doğaya bırakıldı. Tekin, yılanın buzdolabı kapağının altındaki küçük delikten içeri girdiğini ve çıkamadığı için 3 gündür içeride kaldığını söyledi. Buzdolabı servisi görevlisi Necmettin Akbaş ise ilk defa böyle bir durumla karşılaştığını ve çok şaşırdığını belirtti.

    :

    :

    :

    :

    "Buzdolabında bakın ne çıktı?" hakkında Tweetler

    DİĞER YEREL HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete