Galatasaray’ı karıştıran mektup

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat geçtiğimiz günlerde eski başkan Ünal Aysal'a bir mektup göndererek, “Sizin dönem ayrı ibra edilecek, raporları hazırlayın” dedi.
Fanatik Gazetesi’nden Serdar Dinçbaylı’nın “Galatasaray’da mektup krizi” haberi gündeme bomba gibi düştü. Habere göre; 28 Mart 2015’te Galatasaray Kulübü’nde yapılacak olan Mali Genel Kurul’da Ünal Aysal ve yönetimi, geçmiş dönemden ibra edilmezse ceplerinden 41 milyon TL ödemek zorunda kalacak…

İşte Fanatik Gazetesi’nde yer alan o haber…

Duygun Yarsuvat, Galatasaray Başkanı seçilirken eski Başkan Ünal Aysal ile dostane bir devir teslim töreni yaşamıştı. Ancak o günden bu yana yavaş yavaş tırmanan tansiyon ocak ayının son günlerinde doruğa çıktı. 30 Ocak’ta Yarsuvat’ın Aysal ve yönetimine gönderdiği mektup ise ikili ilişkileri tamamen bitirdi.

O SORUNUN CEVABI BULUNDU

Yarsuvat mektubunda kısaca, “Mali Genel Kurul’un tarihi yaklaştı. Sizin dönemin de ibra edilmesi gerek. Bu nedenle üyelerimize sunacağımız ve sizin dönemi kapsayan faaliyet raporunu hazırlayın” demek istiyor. Bu da çok merak edilen, “Yarsuvat, 2 dönemi bir mi yoksa ayrı ayrı mı oylatacak” sorusunun cevabı oluyor. Faaliyet raporunu istediğine göre Yarsuvat çok büyük ihtimalle 2 dönemi ayrı ayrı oylatacak. Eski Başkan Ünal Aysal’ın en istemediği şeylerin başında da ayrı oylama vardı. Yarsuvat’ın ayrı oylama yapacağının sinyallerini veren bu mektupla birlikte Aysal için, “Kulübü bırakıp kaçan giden başkanlar var” diye konuşmasına Aysal da Mevlana’nın bir sözünü kullanarak çok sert cevap vermiş, Yarsuvat’a, “Adam değilsin sen” mesajını göndermişti. Bu sertliğin nedenlerinden birinin de bu mektup olduğu ortaya çıktı.

MAHKEME YOLLARI AYIRDI

28 Mart 2015’te Galatasaray inanılmaz karışık bir gün yaşayacak. 2 dönem ayrı ayrı ibraya sunulacak, üyelerle bir türlü yıldızı barışmayan Aysal’ın ibra alarak günü kurtarması mucize olarak görülüyor. İbrasızlık durumunda ise Aysal ve yönetiminin başı çok ağrıyacağa benziyor. Bütçedeki 41 milyon liralık aşım bu ekip tarafıdan ödenmek zorunda. Yani 28 Mart’taki genel kurulda eğer Aysal ve yönetimi ibra edilmezse 41 milyon lirayı cepten ödemek zorunda kalacaklar. Ödemedikleri takdirde ise haklarında cezai işlem yapılacak. Tabii ki mahkeme yolu hep açık. Yani olan yine biz medya mensuplarına, ilgili üyelere ve Galatasaray taraftarına olacak. Hepimiz Adnan Polat dönemindeki kaosu bir kez daha yaşayacak ve doktora verecek kadar hukukun inceliklerinde boğulacağız.

    :

    :

    :

    :

    "Galatasaray’ı karıştıran mektup" hakkında Tweetler

    DİĞER SPOR HABERLERİ