Fenerbahçe'de yılın transferi Ali Koç!

Şampiyonluk yarışında kritik haftalara girilirken Fenerbahçe'de Ali Koç ve Başkan Aziz Yıldırım arasındaki buzların erdiği görüldü.
Selçuk Şahin’in dünya evine girip, hayatının en mutlu anlarını yaşadığı düğünü; Fenerbahçe camiası için de oldukça anlamlıydı. Başkan Aziz Yıldırım ile eski asbaşkan Ali Koç’un arasının açıldığı uzun süredir konuşulan bir konuydu. 

Ali Koç’un kırgınlığı nedeniyle futbol, basketbol ve voleybol takımlarının maçlarına eskisi kadar gitmediği öne sürüldü. Ancak Selçuk Şahin’in düğününde buzlar eridi.

SARI-LACİVERTLİ CAMİADA BÜYÜK SEVİNÇ YAŞATTI

Yıldırım ve Koç gece boyunca samimi bir şekilde sohbet etti. Yaşanan bu önemli gelişme, Sarı-Lacivertli camiada büyük sevinç yaşattı.

Fenerbahçe’nin önünde 5’i lig, 2’si Türkiye Kupası (Yarı finalde Bursa’yı elemesi halinde) olmak üzere 7 final maçı ve sonunda kazanılacak 2 kupa var.

Aziz Yıldırım ile Ali Koç arasındaki soğukluğun ortadan kalkmasının ardından Fenerbahçe Camiası, bu kritik haftalarda adeta tek yürek oldu. Sezon sonunda çifte zafer yaşamak isteyen Sarı-Lacivertliler, rakiplere karşı da birlik mesajı verdi.

Kaynak: Fanatik

    :

    :

    :

    :

    "Fenerbahçe'de yılın transferi Ali Koç!" hakkında Tweetler

    DİĞER SPOR HABERLERİ