close

"Emre Belözoğlu Galatasaraylı"

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Cem Kınay, potadaki derbi sonrası yaptığı açıklamada Emre Belözoğlu'nun Galatasaraylı olduğunu savundu.
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Cem Kınay, sarı kırmızılıların kazandığı potadaki derbi sonrası Beyaz TV'ye konuştu.

Maçı değerlendiren Cem Kınay; "6 tane Aslan, bugün Galatasaray ruhuyla, 10 bin Aslan tribünde, inanılırsa nasıl kazanılacağını gösterdi. Ergin Ataman, dünyanın en önemli koçlarından biri. Bugün çıkıp kazandılar. 6 kişi çıkıp 10 kişiyi yendiler. Basketbolda gelenek bozulmadı, Galatasaray Fenerbahçe'yi yendi." ifadelerini kullandı.

Pazar günü oynanan futboldaki derbi sonrası Duygun Yarsuvat'ın "Gelenek bozulmadı" sözüne ilişkin olarak Kınay; "Başkanımın böyle enteresan düşünceleri, fikirleri oluyor. Onu paylaştı." yorumun yaptı.

"BUNLARA GEREK YOKTU"

Bir dansözün üstüne Galatasaray forması giydirilmesi ve Emre Belözoğlu'nun maç sonu yaptığı tezahüratla ilgili gelen soruya Cem Kınay; "Dansöz olayı tekil bir olaydır, bilmiyorum. Emre benim çocukluğumdam beri tanıdığım arkadaşım. Galatasaray ona çok şeyler verdi. Güzel bir maç olmuş, iki tarafta kazanabilirdi. Buna gerek yoktu." cevabını verdi.

"EMRE GALATASARAYLI"

Cem Kınay, Emre Belözoğlu'nun hangi takımlı olduğuna dair gelen soruya; "Emre her zaman Galatasaraylıydı. Bir ABD'ye gittim, döndüm. "Fenerbahçeliyim" dedi. Fatih Hoca'nın zamanında titizlikle davrandığı, Hagi'nin özel yetiştirdiği, idman sonrası özel olarak çalıştırdığı dönemlerde oradaydım. Ben Emre'yi Galatasaraylı biliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.sporx.com

    :

    :

    :

    :

    ""Emre Belözoğlu Galatasaraylı"" hakkında Tweetler

    DİĞER SPOR HABERLERİ