Savcı Sayan kimdir?

AKP'nin İzmir 2. Bölgeden Milletvekili Adayı Savcı Sayan oldu. Eski CHP'li olan Savcı Sayan Deniz Baykal CHP genel başkanlığından istifasını açıklarken ağlamıştı.
AKP'nin İzmir 2. Bölgeden Milletvekili Adayı Savcı Sayan oldu. Eski CHP'li olan Savcı Sayan Deniz Baykal CHP genel başkanlığından istifasını açıklarken ağlamıştı. Peki Savcı Sayan kimdi?

AKP İzmir Milletvekili Adayı eski CHP'li Savcı Sayan kimdir? AKP'nin İzmir adayı Savcı Sayan oldu. CHP'nin eski Parti meclisi üyesi olan Savcı Sayan AKP'nin listesinde İzmir 2. Bölgeden 7. sırasında yer alıyor. Deniz Baykal'a olan yakınlığıyla bilinen Savcı Sayan'ı kamuoyu Deniz Baykal'ın istifası sırasında döktüğü göz yaşlarıyla hatırlıyor.

SAVCI SAYAN KİMDİR?

Ağrı'nın Tutak ilçesinde 1971 yılında 24 çocuklu bir ailenin 12. çocuğu olarak dünyaya gelen Sayan, yüksek öğrenimini İşletme üzerine tamamladı.

Daha Sonra Pedagojik formasyon alarak çeşitli okullarda öğretmenlik de yapan Savcı Sayan, 1996-2000 yılları arası CHP'nin İl Gençlik Kolu, İl Gençlik Kolu ve Genel Merkez Gençlik Kollarında merkez yönetim kurulu üyeliği de yaptı.

Bir süre CHP Ağrı İl BAşkanlığını yürüten ve Deniz Baykal'ın sağ kolu olarak da bilinen Savcı Sayan Haziran 2015 seçimlerinde büyük bir sürpriz yaparak AKP'den milletvekili adayı oldu.
  • Ali Korkmaz
    soytari Ali Korkmaz - 16 Nisan 2015 sayan siyaset soytarisir. Son bir kac yilina bakan her insan bu kadar ucuz siyasetcilerin oldugunu görecek. Yazik

:

:

:

:

"Savcı Sayan kimdir?" hakkında Tweetler

DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete