MHP'den 3 kritik toplantı çağrısı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP'nin toplantı gündemine ilişkin açıklama yaptı.
KARŞI GAZETE | ANKARA

"MHP'NİN DURACAĞI YER BELLİ!"

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP'nin toplantı gündemine ilişkin açıklama yaptı.  "Yeni Meclis aritmetiğine göre koalisyon hükûmeti veya dışarıdan herhangi bir siyasi partinin desteğiyle azınlık hükûmeti kurulması gündemdedir." diyen Yalçın, Meclis'te grup oluşturacak siyasi partilerin  gereken olgunluğu göstermesini istedi.


Bahçeli'nin seçim gecesi gereken açıklamayı yaptığını ve MHP'nin duracağı yeri net ifadelerle işaret ettiğini vurgulayan Yalçın, şöyle konuştu:

BAHÇELİ, 3 ÖNEMLİ TOPLANTI İLE ÖRGÜTÜN NABZINI YOKLAYACAK

"Ortaya çıkan tablo ne olursa olsun Türkiye’nin çözüm bekleyen önemli meseleleri bulunmaktadır. O bakımdan ülke gündemi partimizce dikkatle takip edilmektedir. Bu çerçevede Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, yarın için(10 Haziran 2015) saat 18.00’de MHP Başkanlık Divanını toplantıya çağırmıştır.

13 Haziran günü saat 13.00’te de Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ve yeni seçilen milletvekilleriyle tanışma ve istişare toplantısı yapılacaktır.

14 Haziran günü saat 14.00’te ise İl ve Belediye Başkanları toplantısı gerçekleştirilecektir.

Bu toplantılarda, Türkiye gündeminin yoğunluğu ve nezaketi dikkate alınarak MHP’nin sergileyeceği tutum ve geleceğe dair takip edilecek politikalar hakkında görüş alışverişinde bulunulacaktır."

    :

    :

    :

    :

    "MHP'den 3 kritik toplantı çağrısı" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete