Koray Aydın, Akşener’i suçladı: Cemaat destek oluyor

Genel Başkan adaylarından Koray Aydın, MHP için kırılma tarihlerinden biri olarak gösterilen 15 Mayıs'ta birlikte hareket ettiği Meral Akşener’i hedef aldı.
NTV’ye konuşan Aydın, Polis barikatlarını tutarak ”Bir karar gelinceye kadar ben buradan ayrılmayacağım” diyen Akşener’i eleştiren Aydın, ”Bizim mutabakatımızın dışındadır. Kendisinin bizden ayrıştırarak izlediği bir yol” açıklamasında bulundu.

Akşener’in arkasında cemaat olduğu iddialarıyla ilgili ”Bütün illerde cemaat mensuplarının onun mitinglerine organizasyon yapması, Meral hanımın üzerinde yoğunlaştığını gösteriyor. Destek olduğu kesindir” dedi.

Aydın’ın MHP’deki kriz günlerine ilişkin sözleri şöyle:

"MUTABAKAT DIŞI DAVRANDI"

“Bir gün önce adı geçen 4 arkadaşla birlikte bir toplantı yaptık. O toplantıda hukuka saygı gösterilmesi gerektiği, lehimize karar almış olan mahkemenin icrasının uygulanıp uygulanmadığını yerine tespit ettirmek, eğer bu uygulama orada yapılabilecekse devam etmek, hukuken yapılamayacaksa gerekli açıklamaları yaparak oradan ayrılmak şeklinde aramızda mutabakat oluştu. O mutabakata uygun olarak, delegeleri temsilen Yusuf Halaçoğlu orada açıklama yaptı.”

    :

    :

    :

    :

    "Koray Aydın, Akşener’i suçladı: Cemaat destek oluyor" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete