Beyoğlu tarihinde bir ilk: BeyoğluFest

Bu yıl düzenlenen Beyoğlu Festivali ile Beyoğlu’ndaki yüzlerce mekan ilk defa bir araya gelerek geniş katılımlı bir kültür sanat organizasyonuna imza atıyor.
25-29 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenen, geniş işletmeci ve sanatçı katılımlı organizasyonun ana teması “Birlikte Yaşam Festivali” olarak belirlendi.

Beyoğlu’nda ilk defa tüm işletmecileri ile kültür sanat kapsamlı “Birlikte Yaşam Festivali” düzenleniyor. 25-29 Mayıs 2016 tarihlerinde gerçekleşecek olan festivale 100.000 üzerinde katılımcı gelmesi planlanıyor.

Festivale, çok geniş yelpazede; ünlüler, sanatçılar, ekran yüzleri ve Beyoğlusever destek veriyor.

Program dahilindeki etkinliklerden daha fazla katılımcının faydalanması üzerine çalışan Esnaf Dayanışması Komitesi, festivalin herhangi bir ticari sponsor kapsamında yapılmadığını özellikle vurguluyor. Organizasyon kapsamında Beyoğlu'na gelecekleri, festival günlerine özel; kültür sanat etkinliği, yeme içme ve sahne performansı indirimleri de bekliyor.

Tiyatro sahiplerinden restaurant işletmecilerine, kültür sanat kafelerinden yayınevlerine kadar geniş bir yelpazeye sahip festivale; oyuncular, müzisyenler, ekran yüzleri, yazarlar, sanatçılar ve Beyoğlu'na gönül vermiş her kesimden sanatsever destek veriyor.

    :

    :

    :

    :

    "Beyoğlu tarihinde bir ilk: BeyoğluFest" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete