CHP'den Milli Eğitim Bakanı'na mektup

CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, Nabi Avcı'ya mektup yazdı.
CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’ya yazdığı mektupta, Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürünü şikayet ederek haklarında suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Hakverdi, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’ya yazdığı mektupta şöyle dedi:

“Ankara Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yılmaz, sosyal medya hesabında paylaştığı iki fotoğraf ile birlikte ‘1 Mayıs'ta soytarılar İşçi Bayramı diye sokakları yakıp yıkacak, 2 Mayıs'ta gerçek emekçiler bu sokakları temizleyecek. Eski Türkiye’nin yeni hayalperest lejyonerleri iş başında. Mesele İşçi Bayram’ı falan değil, din düşmanlığı’ ifadelerini kullanmıştır. Bu paylaşımı ile Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ve Alevilere hakaret etmiş; ayrımcı, ırkçı, nefret söylemi ile ayrımcılık ve nefret suçu işlemiştir.

Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yahya Irmak’a ait olduğu iddia edilen ‘Yahya [email protected] twitter hesabı ise başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere laiklik, Cumhuriyet Halk Partisi ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aleyhinde birçok tweet atmış veya retweet yapmıştır.”

Hakverdi, Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürü hakkında suç duyurusunda bulunacağını ifade etti.

    :

    :

    :

    :

    "CHP'den Milli Eğitim Bakanı'na mektup" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete