AKP’li yöneticiden genç doktora: Sen benim kim olduğumu biliyor musun?

AKP Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder, yakınını götürdüğü hastanede tartışma yaşadığı ve üzerine yürüdüğü doktora, iddiaya göre, “Seni burada kadın halinle döverim. Benim kim olduğumu biliyor musun?” dedi.
Türk Tabipler Birliği Kocaeli Şube Başkanı Serkan Yılmaz, konuyla ilgili araştırma yaptıklarını, gerekirse suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi. İlçe Başkanı Özder, oğlunu hastaneye götürdüğünü belirterek, “Orada benim oğlum can çekişiyor. Onunla yoğunlaşacağına polemiğe girdi. Ben de ‘işini yap, haddini aşma’ dedim.” diyerek kendini savundu.

Olay, 12 Ekim’i 13 Ekim’e bağlayan gece yaşandı. İddiaya göre, AKP Kandıraİlçe Başkanı Yunus Özder, hastalanan bir yakınını ilçedeki hastaneye getirdi. Gelen hastayla acilde, Ankara’dan yeni gelen genç kadın hekim ilgilendi. Bu sırada henüz belirlenmeyen bir nedenle genç hekimle ilçe başkanı arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce hastanede bulunanlar araya girerek olayı yatıştırmaya çalıştı.

"SENİ BURADA KADIN HALİNLE DÖVERİM..."

Türk Tabipler Birliği Kocaeli Şube Başkanı Serkan Yılmaz olaya ilişkin, “Bir aylık hekim. Yeni mezun olmuş. Ankara’dan gelmiş. Kız çocuğumuz. Bir şeyler talep etmiş. Kim haklı ya da haksız olması da çok önemli değil. Üzerine yürümüş. “Seni burada kadın halinle döverim. Benim kim olduğumu biliyor musun?” demiş.

Kız da o bir şeyler söylemiş. Ayırmışlar. Götürmüşler. Çocuk bize ulaştı. Biz onunla ilgili araştırma yapıyoruz. Yarın gerekli bilgilendirme olacak. Çok büyük ihtimalle suç duyurusu olacak.” dedi. Yarın, hekimlerin hastane önünde açıklama yaparak olayı protesto edecekleri belirtildi.

AKP Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder, hastaneye oğlunu götürdüğünü, bu sırada bir tartışma yaşandığını söyledi. Özder, şunları kaydetti: “Tehdit yok. Kendi uydurması. Benim hastam vardı. Biraz tartıştık. Hastayla ilgilenmedi. Başka şeylerle uğraştı.

Tartışma yaşandı ama tehdit yok. En sonunda ‘siz kimsiniz buradan çıkmayacaksınız’ dedi. Ben de ben ilçe başkanıyım dedim. Öyle kendimizi tanıttık. O farklı yerlere taşıdı. Orada benim oğlum can çekişiyor. Onunla yoğunlaşacağına polemiğe girdi, ben işini yap haddini aşma dedim.

Oğlum can mücadelesi veriyor. Orada sağlıkçılar müdahale ediyor. Doktor çekilmiş bir kenara. Doktorun görevi ne? Ben bağırıp çağırabilirim. Benim hastam gidiyor. O duygu haliyle bağırabilirim ama doktor hastaya yoğunlaşacak. Doktor hastasını kurtaracak, ondan sonra bana cevap verecek.”

Kaynak: Nokta Dergisi

    :

    :

    :

    :

    "AKP’li yöneticiden genç doktora: Sen benim kim olduğumu biliyor musun?" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete