AKP, HDP gerilimine MHP yorumu: Silah masada...

AKP, HDP gerilimine MHP yorumu: Silah masada! İçerde tango, dışarda gulu gulu dansı...
KARŞI GAZETE | ANKARA

MHP'Lİ VURAL: ”SİLAH MASADA!"

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, AKP- HDP arasındaki süreç gerilimini "tiyatro" olarak nitelendirdi. "AKP, PKK, HDP bölücü tiyatrosu, oyunlarını sergilemeye devam ediyor" diyen Vural, "Üçü de aynı aklın ürünüdür. İsrail ve ABD'nin siyasi iradesinin biçtiği rolü oynayan aktörlerdir. " yorumu yaptı. 

OKTAY VURAL'IN AÇIKLAMASININ SATIRBAŞLARI

"10 maddelik terörist başının istemlerini AKP kabul etti. Dolmabahçe'de açıklanan metin, doğrudan doğruya KCK'nın / PKK'nın yol haritasıdır. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti, PKK'nın kendilerine verdiği ev ödevini tak kabul etmiş. Şak yapacağını söylemiştir. 

"DOLMABAHÇE'DE İHANET BELGESİ İMZALANDI"

Hükümet, Dolmabahçe ihanet belgesini imzalamıştır. 10 maddelik bu açıklamayı imzalayanların şimdi kalkıp ağız dalaşına girmesi komedidir. Milletin aklı ile alay mı ediyorsunuz siz? Milleti bölüp, ayrıştırmak istiyorsunuz. PKK/ KCK devleti kurmak istiyorsunuz. 

"İÇERDE TANGO DIŞARDA GULU GULU..."

İçerde tango yapıyorlar, dışarda gulu gulu dansı...  PKK'ya devlet verme, teröristbaşını serbest bırakma, başkanlığı alma sonunda özerkliği verme süreci... PKK, AKP'ye talimatını vermiş, AKP de tıpış tıpış kabul etmiştir.

AKP - HDP  arasındaki söz dalaşı göstermeliktir. İki tarafın aşk seranadından başka bir anlam taşımıyor. AKP de HDP de kılavuzları PKK'ya aşkını ilan ediyor. Hepsi yalan, hepsi tiyatro. 

"SÖZDE HOROZ DALAŞI..."

Güya milleti kandırıp, 'HDP ile gerilim var' diyerek sözde horoz dövüşü yapacaklar sonra seçim işbirliğine girip, millete bölücü bir anayasayı kabul ettirmek için zemin hazırlayacaklar. 

"SİLAH MASADADIR!"

10 madde, teröristbaşının 10 emridir.  Silah masadadır.  AKP, PKK terör örgütünü silahlı şekilde kabul etmiştir. Marjinalize etmemiştir.  Şimdi seçime kadar; ’hendekler kapatıldı, PKK silah bırakıyor... Çatışmasızlık dönemi, al gülüm ver gülüm...' ile bu işi götürecekler. Silah bırakma değil, silah ile millete darbe hazırlamıştır AKP. "

Burcu Oral Evren | KARSİGAZETE.COM.TR

    :

    :

    :

    :

    "AKP, HDP gerilimine MHP yorumu: Silah masada..." hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ