Zarrab paparazzilik yapmaya da başladı

Havuz medyası Takvim’in ‘TEKNE ORUCU’ başlıklı haberinin arkasından Reza Zarrab çıktı
Hürriyet’in sahibi Aydın Doğan, genel yayın yönetmeni Sedat Ergin, iki yazarı Ahmet Hakan ve Mehmet Y. Yılmaz’ın bir teknede çekilmiş fotoğrafının arkasından sürpriz bir isim çıktı: Örtbas edilen 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasının kilit ismi, işadamı Reza Zarrab!

Fotoğraf dün ‘havuz medyası’ndan Takvim’de ‘TEKNE ORUCU’ başlığıyla manşete taşınmıştı.

Sarraf’ı deşifre eden Ahmet Hakan oldu. Hakan bugünkü köşesinde o fotoğrafın öyküsünü kaleme alırken, Sarraf için de demediğini bırakmadı.

Yazıdan ilgili bölüm şöyle:

“Bir koyda konaklamıştık ki… Bizim teknenin yanında… Bizimkinden bin kat daha büyük, bizimkinden bin kat daha havalı, bizimkinden bin kat daha gösterişli, bizimkinden bin kat daha pahalı süper bir tekne gördük.

Hepimiz tanıdık tekneyi. Bu tekne…

– “O…u ile memurun bahşişini peşin vereceksin” diyen… Çikolata kutusuna dolar yerleştirme mucidi… Dolarla bakan tavlama uzmanı… Ortalama bir tekne fiyatıyla aldığı saati bir “Sayın Bakan”a hediye eden… Görüldüğü anda “Hırsız var” diye bağırılan… Reza Zarrab denilen bahşişçiydi.

Teknesinde keyif çatıyordu Reza Zarrab denen sahtekâr.

Sahtekâr “yavuz hırsız”misalı, ne yapsa beğenirsiniz?

Elindeki cep telefonuyla güya çaktırmadan bizim fotoğraflarımızı çekiverdi.



Sahtekârın çektiği fotoğraflar… İki saat sonra Devlet Bahçeli’nin “Sayıları altı bini buluyor, hepsi devletten maaş alıyor” dediği, ‘Ak troller’ tabir edilen hesapların elindeydi. Ak troller, bahşişçiden aldıkları fotoğrafları, sosyal medyada paylaştılar.

Dün gazeteleri görünce… Bahşişçinin, aynı fotoğrafları, kendisine çok yakın bulduğu ‘havuz’ gazetelerine de servis ettiğini anladık. Kısacası… Reza Zarrab çekmiş, ‘havuz’un ‘Takvim’i basmıştı.”

Hakan, ‘bu sözde haber’in araya sokuşturulan yalanlar ve iftiralarla sunulduğunu da belirterek ‘havuz’a şöyle seslendi:  “Sizin sahibiniz kim, sizi kim yönetiyor? Reza Zarrab adlı şahsı kendinize muhabir mi yaptınız? Yoksa o sahtekâr sizin ‘din polisiniz’ mi oldu?”

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

    :

    :

    :

    :

    "Zarrab paparazzilik yapmaya da başladı" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete