Yavuz Bingöl’e kötü haber

Geride bıraktığımız günlerde Öykü Gürman’la dünya evine giren Yavuz Bingöl’e kötü haber...
Öykü Gürman’la yaptığı evlilikle magazin gündeminin önemli konu başlıklarından biri olan Yavuz Bingöl, düğün sonrası balayı yerine Veliefendi Hipodrumu’na, sahip olduğu yarış atının koşusunu izlemeye gitmiş ve yine çok konuşulmuştu.

Her şey iyi gidiyor gibi görünürken, kötü haber Bingöl’ün başrolünde oynadığı diziden geldi. Yavuz Bingöl’ün başrolde yer aldığı ‘Aşk Zamanı’ dizisinin düşük reytingler nedeniyle günü değiştirildi. Reytinglerinde yükselme olmazsa dizi final yapacak. Aşk Zamanı yaz dizisi olarak ATV ekranlarında yayınlanmaya başlamıştı.

YAVUZ’UN DİZİSİ FİNAL YAPABİLİR

2 Temmuz Perşembe ekrana gelen dizi daha ilk bölümüyle 25. sırada reytinglerde yer bularak hayal kırıklığına neden olmuştu. Dizi ikinci bölümünden itibaren reytinglerde daha üst sıralarda yer almaya başlasa da bir türlü istenilen sonuçları alamadı. Dizinin reytinglerinde yükselme yaşanmadığı takdirde ise önümüzdeki bölümlerle final yapması bekleniyor.

Kaynak: sozcu.com.tr
  • Hüseyin Durak
    YAVUZ BİNGÖL Hüseyin Durak - 11 Ağustos 2015 Yavuz Bingöl geberdiğinde E postama yazında helvasını yapıp yiyeceğim canım helva istedi.

:

:

:

:

"Yavuz Bingöl’e kötü haber" hakkında Tweetler

DİĞER MEDYA HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete