Fuat Avni'ye rakip çıktı: Suat Avni...

AKP'ye ilişkin bilgiler paylaşan "Fuat Avni" hesabı sonrası şimdi de MHP'ye ilişkin bilgiler paylaşan "Suat Avni" hesabı çıktı.
MHP’yi hedef alan "Suatavni" hesabında yer alan yazılar, şimdiden MHP'de rahatsızlık yarattı.

MHP’nin avukatlarının Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na yapacakları suç duyurusunda @Suatavni_f hesabının kapatılmasını talep edecek. "Suatavni" hesabından bugüne kadar bin 704 tweet atıldı. 2 bin kişiyi takip eden ve 268 kişi tarafından takip edilen hesaptan yapılan bazı paylaşımlar şöyle:

-Şefkat Çetin’in ne halt olduğunu zaten MHP’de herkes biliyor ama partide kalabilmek için kimse konuşamıyor, dile getiremiyor.

-MHP’li Celal Adan beni/bizi hiçbir şekilde bir yere şikayet de edemez çünkü ortaya çıkarsam onun kirli ilişkileri de bir anda deşifre olur.

-Semih Yalçın gibi ne işe yaradığı anlaşılamayan sadece böğüren isimler, Şefkat Çetin gibi ş…h…çılar partiye doluşuverdi bir anda.

-DYP’yi batıran Celal Adan MHP Genel Bşk.Yrd. oldu. Eşinden boşanan, kaset furyasını başlatan Z.T. keza öyle…

-Deniz Bölükbaşı, Ümit Şafak, Mehmet Taytak, Recai Yıldırım gibi isimlere kaset furyası başlatan da bu cemaat değil miydi?

-Sayın Zühal Topçu..Neden “Cafoğlu” soyadını bıraktığınız sırada….yüzük taktınız ve sonrasında kasetler başladı?

-Celal Adan DYP’yi batıran adam oldunuz. O dönem de cemaatin emrinde DYP’yi ele geçirip batırdınız şimdi de MHP’ye gelip MHP’yi batırıyorsunuz.

Kaynak: Sözcü

    :

    :

    :

    :

    "Fuat Avni'ye rakip çıktı: Suat Avni..." hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete