Ünlü sunucusu bugün kovulacak

Dünyanın birçok ülkesinde beğeniyle izlenen Top Gear programının popüler sunucusu Jeremy Clarkson’ın bugün BBC tarafından işten çıkarılacağı iddia edildi.
GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILMIŞTI

Clarkson geçen hafta programın sunucularından birine yumruk attığı gerekçesi ile görevden uzaklaştırılmış ve programın yapımcılığını üstlenen BBC, ünlü sunucu hakkında disiplin soruşturması başlatmıştı.

BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ
 
Daily Telegraph gazetesi BBC’nin üst düzey yöneticilerine dayandırdığı haberinde kanalın genel yönetmeni Lord Hall’ın çarşamba günü bir basın toplantısı düzenleyerek Clarkson’ın işine son verildiğini açıklayacağını yazdı.

KANALA KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKKÜR ETTİ
 
Lord Hall’ın 54 yaşındaki ünlü sunucuya “kanala olan katkılarından dolayı teşekkür edeceği” ancak “BBC’nin bu tip davranışlara göz yumamayacağını belirteceği de açıklandı.

BAŞBAKANIN KIZI AÇLIK GREVİ YAPMIŞTI
 
İngiltere’de Jeremy Clarkson’ın görevinden uzaklaştırılması büyük ses getirmiş, ünlü televizyoncunun Top Gear’a geri dönmesi için başlatılan imza kampanyasına 1 milyon kişi katılmıştı.
 
Clarkson’ın komşusu ve yakın bir arkadaşı olan İngiltere Başbakanı David Cameron da onun “görevinin başına dönmesini istediğini” belirtmiş, geçen günlerde de 11 yaşındaki kızının “Clarkson’ın görevine dönmesi için açlık grevi yapmaya çalıştığını” açıklamıştı.
 
Kaynak: Hürriyet / Birce Bora

    :

    :

    :

    :

    "Ünlü sunucusu bugün kovulacak" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete