Nereden çıktı Erdoğan'ın bu 'Filinta' ziyareti?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha önce hiç yapmadığı bir şeyi yaptı ve "Filinta" adlı dizinin setini ziyaret etti.
KARŞI GAZETE

Devlet kanalı TRT'de vatandaşın paralarıyla yayınlanan dizi, maliyetiyle dudak uçuklatıyordu. Meydanlarda çalışmalarına devam eden Erdoğan, cumartesi günü Kocaeli'ne de bir ziyaret gerçekleştirmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Filinta dizisinin setinde yönetmen koltuğuna da oturmuştu.

ERDOĞAN, "REYTİNGLERİ ALT ÜST ETTİ" DEMİŞTİ AMA...

Dizinin reytingleriyle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Buradan çıkan ürünler de şu anda reytinglerde bayağı rekor kırıyor. Önde gidiyorlar ki bunlarda TRT’nin veya devletin herhangi bir kurumunun bugüne kadar başardığı şeyler değildi. Sizler bunu başardınız. Bundan dolayı sizleri kutluyorum, tebrik ediyorum” diye konuşmuştu.

Ancak reyting listeleri Erdoğan'ın söylediği gibi olmadığını gösteriyor. Filinta dizisinin yapımcısı Yusuf Esenkal'ın şirketin daha önce de Bilal Erdoğan'la ortak noktalarının olduğu ortaya çıktı.

Erdoğan'ın nereden geliyor bu 'Filinta' dizisine merak diye düşünürken, gazeteci yazar Mustafa Hoş olayın perde arkasıyla ilgili çapıcı iddialarda bulundu.

İşte Mustafa Hoş'un o tweetlerin;
















WWW.KARSİGAZETE.COM.TR
  • serhat kara
    filinta serhat kara - 20 Nisan 2015 birde diğer kanallarda yayınlanan saçma sapan yayınları araştırın bakalım onlar nereden sağlıyormuş bütçeyi, bu yeni birşey değil ki trt nın yıllardır aldıgı vergı , şimdimi çok ilginç geldi anlamadım, başka ülke sorunlarıyla ilgilenın bence
  • cihan kara
    .. cihan kara - 20 Nisan 2015 Reyting dediğiniz şey o gunun olaylarına göre şekillenir , maç siyası olay vb. ayrıca Türkiye de bu sıstemın guvenılırlıgı tartısma konusu, karalamadan once araştırma yapın bence, ayrıca vergı olayı senelerdır sure gelen bır durum Fılınta zamanındamı cıktı cıdden komıksınız

:

:

:

:

"Nereden çıktı Erdoğan'ın bu 'Filinta' ziyareti?" hakkında Tweetler

DİĞER MEDYA HABERLERİ