Koray Çalışkan canlı yayında isyan etti!

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Başak Şengül ile Akıl Çemberi programında Suruç'ta yaşanan saldırı konuşulurken sinirler gerildi.
Doç. Dr. Erdinç Yazıcı'nın sözleri Koray Çalışkan'ı çileden çıkardı.

Suruç saldırısı ve beraberinde gelen yurt çapında protestolar ve polis müdahalesi üzerine konuşurken güvenlik güçlerinin müdahalesini savunan Doç. Dr. Erdinç Yazıcı, "Türkiye'nin yollarında, dağlarında kontrol yapan eli silahlı insanların olduğu bir durumda kamu otoritesinin tesisi gerekmiyor mu? Devlet güvenliği sağlamayacak mı yani? Türkiye'de çözüm süreci var diye güvenliğin tesisinin sağlanmasından vaz mı geçecek. Bu anlaşılır birşey değil. Tabi ki buna tahammül edemeyecek. Gerekenleri yapacaktır" diye konuştu.

Bu sözler üzerine tepkisini 'inanılır gibi değil' diyerek gösteren Koray Çalışkan şunları söyledi:

"Artık bu milletle dalga geçmek oluyor. Daha yeni 31 tane çocuğumuz ölmüş. Güvenlik kuvvetleri hiçbir şekilde koruyamamış çocukları, MİT'in dünyadan haberi yok, kırmızı kitap peşinde. O cemaat, bu bilmem ne mi acaba bizim için tehdittir diyor.

TOPLANTI YAPIYORMUŞ FARUK ÇELİK...

Daha bu çocuklar arkadaşlarını yeni kaybetmişler. Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu, Taksim'de 25 dakika önce çocukları gazladılar, üstlerine su sıktılar. 30 tanesi ellerinde pankartla diyor ki "Ya bizim kardeşlerimiz, arkadaşlarımız neden öldü?" İnsaf ya... Kamu otoritesini sağlayamayacakmıymış bu devlet? Sen çoluğunu çocuğunu, 301 madenciyi koruyamıyorsun. Onun siyasi sorumlusunu Urfa'ya gönderiyorsun. Toplantı yapıyormuş Faruk Çelik... 301 madencinin sorumluluğunu aldı mı? İstifa etti mi? Artık milletle dalga geçilmesin.

SUUDİ KRALA YAS İÇİN LÜBNANLARLA YARIŞAN HÜKÜMET...

Senin çoluğunu çocuğunu belediyenin kültür merkezinde gelip IŞİD'in canileri öldürecek, sen ne yaparsın anne baba olarak ilk? Sen anmaz mısın güvenliği. Bu MİT niye bunun farkında değil demez misin? Böyle saçma şey mi olur? Sen IŞİD lafını edemiyorsun. Cumhuriyet tarihinde ilk kez Reyhanlı senin bir ilçenin merkezini havaya uçuruyor bunlar. 31 tane çocuğunu öldürüyor. Milletin ağlamaktan gözü şişti. Yeter artık, bu gece söylenmesin, bu gece bu çocukların arkadaşlarına gaz sıkılmasın. Senin Suudi otoriter kralın ölüyor, yas ilan etmek için Lübnanlarla yarışıyorsun, 31 tane çocuğun ölüyor bir tane yas ilan etmiyor geçici hükümet. Ders veriyorsunuz, acılı insanlara ne yapmaları gerektiğini söylüyorsunuz, bari bugün ders vermeyin"

İşte o anlar...

    :

    :

    :

    :

    "Koray Çalışkan canlı yayında isyan etti!" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete