İşte Survivor'da elenen isim...

Survivor 2016'nın 20 Haziran akşamı ekranlara gelen 102. bölümünde elenen isim belli oldu. Survivor Kıbrıs Finali'ne sayılı günler kala kritik günlere girilirken, yeni bir eleme heyecanı yaşandı.
Survivor 2016’da bir kişi daha adaya veda etti. 18 Haziran akşamı oynanan haftanın ilk dokunulmazlık oyununda Ünlüler takımı galip gelmişti ve ilk eleme adayı Gönüllüler takımından İbrahim olarak belirlenmişti. 19 Haziran Pazar akşamı ise, ikinci dokunulmazlık oyunu oynanmış ve yarışmayı Ünlüler takımı 10’a 9 kaybetmişti. Semih’in yarışma sırasında parmağının kırılması sonrası, Nagihan ve Atakan bireysel dokunulmazlık için yarışmıştı. İki yarışmacı arasında oynanan bireysel dokunulmazlığı Atakan kazandı ve Nagihan bu haftanın ikinci eleme adayı olarak belirlendi.

SURVIVOR’DA SEMİH’İN DURUMU NASIL?

Survivor’da önceki bölümde parmağından sakatlanan Semih ile ilgili Acun Ilıcalı’ndan açıklama geldi. Acun Ilıcalı, ‘Semih kaldırıldığı hastanede bir operasyon geçirdi. Operasyon sırasında doktorumuz Metin Kuş da yanındaydı. Durum değerlendirmesi yapılacak. ABD Houston’a yollayacağız eğer iyileşmezse. Parmağının durumu belirsiz. Doktorumuz Metin Kuş, Santo Domingo’daki doktorlarla bir konsültasyon yapacak ve duruma göre Semih, ABD’ye gönderilecek. Bir kez daha Semih’e acil şifalar diliyoruz. Yarışmanın bundan sonrasında ne olacağıyla ilgili de Semih’ten gelen bilgilere göre devam edeceğiz. Survivor’da böyle durumlar olabiliyor biz de ona göre hareket edeceğiz.

SURVIVOR’DA KİM ELENDİ?

Survivor’da nefes kesen bir eleme gecesi daha geride kaldı. Nagihan ve İbrahim arasında yapılan SMS oylaması sonucu, en az oyu alan İbrahim Survivor’dan elendi.

ACUN ILICALI: HALA ANA KUZUSUSUN

Survivor’da kim elendi sorusunun yanıt bulmasının ardından yarışmacının sunucusu ve yapımcısı Acun Ilıcalı, İbrahim’in elenmesi sonrası bazı açıklamalarda bulundu. Acun Ilıcalı, İbrahim için, Bence kendinini tam yarışmaya yansıtamadın. Çevrendeki arkadaşlarından duydum çünkü bunu, tam olarak yarışmaya adapte olamadın bence. Efendi bir tarz sergiledin. Fiziksel avantajlarınızı karşı tarafa hissettirmediniz. Atakan da öyle sizi tebrik ediyorum. Seni gördüğüm zaman hep mutlu oldum. Zaten annen de bunu araba oyununda gösterdi. Belli ki hala annenin kuzususun. Bundan sonraki spor hayatında sana başarılar diliyorum.” dedi.

SURVIVOR’DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2016’da kritik eleme eleme öncesi lüks arabanın verileceği bir ödül oyunu oynandı. Survivor ekibinin daha önceden yarışmacıların ailelerine sorduğu soruların cevaplarını tahmin etmek için mücadelenin verildiği yarışma, son derece neşeli bir atmosferde gerçekleşti. İlk etabı rahat şekilde geçen Gönüllüler takımından Serkay’ın, final için rakibi Nagihan oldu. Finalde karşı karşıya gelen ikiliden Nagihan, ödül oyununu kazanarak lüks aracın sahibi oldu.

SURVIVOR İBRAHİM GİYDİRİR KİMDİR?

İbrahim Giydirir 25 Temmuz 1989 doğumludur. Survivor Gönüllüler takımında yer alan İbrahim Giydirir başarılı bir KickBoks dövüşçüsü. Kickboks ile ilgilenen sporcu bir çok ünlüye de Kixbosk antrenörlüğü yapmaktadır.

Muay Thai dalındaki dereceleri ise; 2012 yılında IFMA Avrupa Muaythai Şampiyonası ve Avrupa Kupası’nda Altın Madalya kazandı. 2013 yılında IFMA Avrupa Muaythai Şampiyonasında ise İbrahim Giydirir -91 kg / 200 Bronz Madalya kazandı. Dünya Savaş Oyunları 2013 Dünya Savaş Oyunlarında 91 kg / 200’ün lb Muay Thai Bronz Madalya kazandı.

İbrahim Giydirir Yaşı: 26
İbrahim Giydirir Boyu: 193 cm
İbrahim Giydirir Mesleği: Kickboks Eğitmeni

SURVIVOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

TV8’in ve ekranların en heyecanlı ve çekişme dolu yarışma programı Survivor 2016’nın 101. bölümü önceki akşam yayınladı. Survivor 101. bölümde Ünlüler ve Gönüllüler haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Dokunulmazlık oyunu esnasında çok talihsiz bir de kaza yaşandı. Ünlüler takımından Semih, oyun esnasında Serkay ile mücadele ederken aldığı sert darbenin ardından bir anda kendini havuzda buldu. Havuzdan çıktığında ise tüm yarışmacıları şoke eden bir gelişme yaşandı. Serkay ile mücadeleye giren Semih'in yarışma sırasında parmağı kırıldı. Kendisini acı içinde suya atan Semih'i gören diğer yarışmacılar büyük şok yaşarken, Semih'e ilk müdahaleyi, yarışmanın doktoru Metin Kuş yaptı. Acılar içerisinde havuzdan çıkan Semih “Parmağım kırıldı. Çok kötü kırıldı hem de abi” derken, Semih’in o halini gören Atakan ve Nagihan adeta kendinden geçti. Doktor Metin Kuş hemen talihsiz yarışmacının yanına giderek ilk müdahaleyi yaptı fakat kırığın derecesi öylesine büyüktü ki Metin Kuş “Beni aşan bir müdahele” dedi. Tüm yarışmacıların yardımıyla Semih sedyeyle hemen hastaneye kaldırıldı.

ACUN'DAN SEMİH'İN SEVGİLİSİNE SERT TEPKİ

Survivor 2016'da yarışan Semih'in parmağının kırılması sevenlerini üzmüştü. Semih'in sağlık durumu hakkında net bilginin olmaması, Ütopya programında tanışıp sevgili olduğu Kurretülayn Matur'u da meraklandırdı.

Matur, sosyal medya hesabından Semih'in ailesinin, kendisinin ve sevenlerinin bilgilendirilmediğini vurgulayan sitem dolu bir yazı paylaştı. Ancak Acun Ilıcalı'nın Matur'a tepkisi sert oldu.

ACUN ILICALI'DAN SERT TEPKİ

Ilıcalı, böyle durumlarda, yarışmacıların arkadaşlarının değil aile bireylerinin haberdar edildiği söyledi ve Matur'u sakin olmaya davet etti.

SURVIVOR’DA İLK ELEME ADAYI KİM?

Survivor’da dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında İbrahim, Serkay ve Damla kritik konseyde aralarından bir ismi eleme adayı olarak belirledi. Damla’nın direkt olarak Survivor Kıbrıs finaline gitmeye hak kazanmasından dolayı, diğer iki yarışmacı Damla’yı yazamazken, önemli eleme öncesi Serkay İbrahim’in, İbrahim de Serkay’ın ismini yazdı. Elemenin kaderini belirleyen isim ise Damla oldu. Damla da İbrahim’in ismini yazarak, kritik eleme öncesi ilk eleme adayını belirlemiş oldu.

Kaynak: sozcu.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "İşte Survivor'da elenen isim..." hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete