Halk TV’den kamuoyuna açıklama

Halk TV’nin resmi web sitesinde Genelkurmay Başkanlığı’nın operasyon açıklaması haberi yanlış ve hatalı bir başlıkla yayınlandığı için açıklama yapıldı.
Halk TV'nin resmi internet sitesinde yapılan hata yanlışının bazı kötü niyetli yayınlarda sürekli gündeme getirilmesi üzerine Halk TV bir açıklama yayınladı

Yapılan açıklama şu şekilde: 

Kamuoyuna;


5 Ekim 2015 tarihinde Halk Tv’nin resmi web sitesinde Genelkurmay Başkanlığı’nın operasyon açıklaması haberi yanlış ve hatalı bir başlıkla yayınlanmıştır. Haber başlığındaki kelime hatası fark edilene kadar haber 20-25 dakika internet ortamında kalmış, fark edildikten sonra da yayından kaldırılmış, hataya neden olan personelle ilgili yaptırım uygulanmıştır.

Buna rağmen internet gazetesindeki kaldırılmış haberin kopyalanmış fotoğrafı bazı kötü niyetli yayınlarda gündeme getirilmeye devam edilmekte ve adeta Halk Tv’yi karalama kampanyası fırsatçılığı sergilenmektedir.

Halk Tv, kuruluşundan bugüne dek çizgisi-ilkesi belli olan bir yayın kuruluşudur. Halk Tv, Türkiye Cumhuriyeti’nin Anayasal değerlerine bağlı, devletin bölünmez birliğini, toprak bütünlüğünü savuna gelmiş, Türkiye Cumhuriyeti’nin yılmaz bekçisi Türk Silahlı Kuvvetleri’nin her koşulda hep yanında olmuş, olmaya da devam edecektir. Halk Tv, yayın hayatı boyunca bu hassasiyetleri sergilemiş, sergilemeye de devam edecektir.

Halk Tv izleyicileri, yayıncılık anlayışımızın ve ilkelerimizin tanığıdır. Hal böyle olunca, yapılan kampanyanın karalamaya dönük olduğu aşikârdır. Yıllardır uyguladıkları politikalarla, terör örgütü PKK’yı adeta meşrulaştırıp azdıran ve yüce Türk milletinin çocuklarının her gün şehit edilmesine neden olan iktidarın beslediği kirli havuz medyasının bu çamur kampanyası, Halk Tv’ye bulaşmaz. Güneş balçıkla sıvanmaz…

Değerli Halk Tv izleyicilerine ve halkımıza saygıyla duyururuz.

    :

    :

    :

    :

    "Halk TV’den kamuoyuna açıklama" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete