close

Gazeteci Michelle Demishevich Kurt'a polis saldırısı!

T24 muhabiri Michelle Demishevich Kurt, polis saldırısına uğradı.
Belçika'da milletvekili Mahinur Özdemir,'in Ermeni Soykırımı'nı tanımaması nedeniyle partisinden ihraç edilmesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın katılımıyla Belçika Konsolosluğu önünde protesto edildi.

POLİS YUMRUK ATTI

Protestoyu izlemek için orada bulunan T24 muhabiri Michelle Demishevich Kurt, polis saldırısına uğradı. Yaşadığı saldırıyı BirGün'e anlatan Kurt, ''Kadın polis beni çekiştirerek, alandan ayırlmamı söyledi. Bende mesleğimi yaptığımı söyledim. Ardından 2 erkek polis geldi.

ÖNCE DÖVDÜLER SONRA KORKMA DEDİLER

Biri karın boşluğumu bir yumruk attı, diğeri ise saçlarımdan tutarak beni yere savurdu. Bana, 'Biz polisiz korkma' dediler. Ben de 'Nasıl kormayayım, bana şiddet uyguluyorsunuz' dedim.'' diye konuştu.

SÜMEYYE ERDOĞAN DA GÖRDÜ AMA

Polis saldırısını Sümeyye Erdoğan'ın ve ana akım gazetecilerin de gördüğünü belirten Kurt, ''Polis saçlarımdan sürüklerken Sümeyye Erdoğan beni gördü. Bende, ''Sümeyye hanım, ben gazeteciyim. İşimi yapıyorum. Neden karşı çıkmıyorsunuz' dedim. Sümeyye hanım 'Gazeteci bayanı bırakın' dedi ama polisler buna kulak asmadı. Ne polis uyarıları dikkate alıp şiddetini sonlandırdır, ne de oradaki diğer gazeteciler benim şiddete uğramama ses çıkardı'' dedi.

    :

    :

    :

    :

    "Gazeteci Michelle Demishevich Kurt'a polis saldırısı!" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete