Dolmabahçe’de neden ağırladınız?

​Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Yalçın Akdoğan'ın "HDP'nin barajı aşması sıkıntı doğurur" sözlerini köşesinden eleştirdi.
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan katıldığı bir televizyon programında HDP'nin barajı geçmesi halinde sıkıntı olacağını söylemişti. 

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da Akdoğan'ın bu sözlerini eleştirerek, "Arkasında terör örgütü olan, silah olan bir siyasi anlayışla Dolmabahçe’de ortak devlet açıklaması yapmak sıkıntı doğurmuyor da… O anlayışın milli iradeden aldığı oylarla barajı devirmesi mi sıkıntı doğuruyor?"  diye tepki gösterdi.

İşte Ahmet Hakan'ın yazısının ilgili bölümü...

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan mealen şöyle diyor: “Arkasında terör örgütü olan, silah olan bir siyasi anlayışın barajı aşması sıkıntı doğurur.”

O zaman Akdoğan’a soralım: Arkasında terör örgütü olan, silah olan bir siyasi anlayışı Dolmabahçe’de devlet katında neden ağırladınız?

DOLMABAHÇE'DE ORTAK DEVLET AÇIKLAMASI

Yine soralım: Arkasında terör örgütü olan, silah olan bir siyasi anlayışla Dolmabahçe’de ortak devlet açıklaması yapmak sıkıntı doğurmuyor da… O anlayışın milli iradeden aldığı oylarla barajı devirmesi mi sıkıntı doğuruyor?

Yine soralım: Madem en sonunda gelip dayanacağınız yer burası olacaktı… Bunca zaman neden Devlet Bahçeli’yi bu denli kızdırdınız ki?

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

    :

    :

    :

    :

    "Dolmabahçe’de neden ağırladınız?" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ