DİHA'ya 9'uncu kez erişim engeli

DİHA’nın internet sitesini 8 kez kapatan TİB, gece saatlerinde www.dihanews.info adresini de erişime kapattı
Dicle Haber Ajansı’nın (DİHA) internet sitesi 9. kez erişime kapatıldı. DİHA’nın internet sitelerini 8 kez kapatan Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB), gece saatlerinde www.dihanews.info adresini de erişime kapattı.

Daha önce de TSK’ye ait savaş uçaklarının 24 Temmuz’da Kandil’e yaptığı hava saldırısıyla eş zamanlı olarak 96 site engellenmişti.

DİHA, sırasıyla www.diclehaber.com, www.diclehaber.com.tr, www.dihanews.net, www.dihanews.com, www.diclenews.com www.diclenews.org, www.diclehaber.info ve www.diclenews.info isimli adreslerini kapatan TİB, gece saatlerinde www.diclenews.info adresini de erişime engelledi.

90'DAN FAZLA SİTEYE ENGEL

Türkiye’nin PKK’nin denetimindeki alanları bombalamasının ardından Türkiye’de yayın yapan birçok haber kaynağına erişim engeli getirilmişti.

TİB tarafından 24 Temmuz’da başlayan internet sitelerine yönelik yasaklamalar Fırat Haber Ajansı (ANF), Dicle Haber Ajansı (DİHA), Hawar Haber Ajansı (ANHA), Özgür Gündem Gazetesi, Yüksekova Haber, Sendika.Org, RojNews, Rudaw, BasNews’ün aralarında bulunduğu 96 internet sitesini erişime engellemişti.

Dicle Haber Ajansı’na linki tıklayarak dihanews.com/tr ulaşabilirsiniz.

Kaynak: sendika.org

    :

    :

    :

    :

    "DİHA'ya 9'uncu kez erişim engeli" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete