Cumhuriyet'ten Erdoğan'a 'Kandırıldık' cevabı

Cumhuriyet Gazetesi, bugünkü karikatüründe Erdoğan'ın,önceki gün yaptığı 'aldatılmışız, komutanların tutuklanmasına gönlüm razı olmadı' açıklamasına anlamlı göndermede bulundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daha önce 'savcısıyım' diye savunduğu Ergenekon ve Balyoz davalarıyla ilgili Harp Akademileri Komutanlığı'nda yaptığı konuşmada 'komutanların tutuklanmasına gönlüm razı olmadı, aldatılmışısız' demişti.

Cumhuriyet Gazetesi karikatüristiMusa Kart da bugünkü çiziminde Erdoğan'ın bu açıklamasına göndermede bulundu. Karikürde, 'Komutanların tutuklanmasına gönlüm razı olmadı' diyen Erdoğan'da, bir asker şapkasını uzatarak 'Külahıma anlat' diyor.

İşte çok konuşulacak o karikatür:



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Harp Akademileri Komutanlığı'nı ziyaret ederek subaylara hitap etti. Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, "Samimiyetle ifade ediyorum, eski Genelkurmay Başkanımız başta olmak üzere, birlikte mesai sarf ettiğim için yakından tanıdığım pek çok komutanın tutuklanmasına şahsen gönlüm hiçbir zaman razı olmamıştır.

Suçluyla suçsuzun, gerçekle yalanın, doğruyla yanlışın aynı torbaya konularak yürütüldüğü bu openrasyonlarla, şahsım başta olmak üzere, tüm ülke yanlış yönlendirildi.

Aldatıldı. Kurumlarımızın içinde örgütlenmiş, güçlü medya desteğiyle teçhiz edilmiş bir yapının, Türkiye'yi ele geçirmek için yürüttüğü bir kumpasa, bir darbe teşebbüsüne hep birlikte maruz kaldık" dedi.

    :

    :

    :

    :

    "Cumhuriyet'ten Erdoğan'a 'Kandırıldık' cevabı" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete