Ahmet Hakan: Yürek mi yedin Fehmi Abi?

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sarayı terk etmesini isteyen ve AKP'yi ANAP'a benzeten Fehmi Koru'nun açıklamalarına çok şaşırdı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan başkanlık sistemi rafa kalktığı için Beştepe'deki sarayı terketmesi çağrısında bulunan Fehmi Koru, gündemden düşmüyor. AKP çevrelerinde Gül ile Erdoğan'ın arasını açmakla suçlanan Koru, son dönemde neden böyle bir çıkışa geçti? 

17 Aralık operasyonunda iktidar ile cemaat arasında arabulucuk rolüne soyunan Koru, daha sonra iktidar partisine karşı mesafeli yazılarıyla dikkat çekti.

Fehmi Koru'nun iktidarı uyaran yazılarındaki artışın sırrı ne? Bu soruya yanıt arayan Ahmet Hakan, bugünkü yazısında "Yürek mi yedin Fehmi Abi?" diye sordu.

Koru'daki şaşırtıcı değişimi Ahmet Hakan kaleme aldı:

"BİR CESARET PEYDA OLDU"

"7 Haziran'dan hemen sonra... Fehmi Koru'da bir silkinme, bir uyanış, bir cesaret, bir korkusuzluk peyda oldu. Beştepe'yi kızdıracak lafları dizmekten kaçınmıyor. AK Parti egemenlerini hoplatacak cümleleri korkusuzca kuruyor. "Erdoğan kendiliğinden Saray'ı bırakıp Çankaya'ya geçsin" diyor, diyebiliyor. "AK Parti kaybetme trendine girdi, gayri iflah olmaz" diyor, diyebiliyor. N'oldu acaba? Yürek falan mı yedi Fehmi Abi?"


 

    :

    :

    :

    :

    "Ahmet Hakan: Yürek mi yedin Fehmi Abi?" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete