Yandaş rolünü kapınca Erdoğan hayranı kesildi!

17-25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu'nu darbe girişimi olarak nitelendiren AKP ve yandaş medyada bu süreci konu alan Kod Adı K.O.Z Filminde İstanbul Emniyeti İstihbarat Müdürü Remzi Akkaya rolünü kapan Tolga Karel, Erdoğan hayranı kesiliverdi.
17-25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu'nu darbe girişimi olarak nitelendiren AKP ve yandaş medyada bu süreci konu alan Kod Adı K.O.Z filminde İstanbul Emniyeti İstihbarat Müdürü Remzi Akkaya rolünü kapan Tolga Karel, Erdoğan hayranı kesiliverdi. 

Erdoğan'a hayran olduğunu söyleyen Karel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hayranlığını şu sözlerle dile getirdi: 

“Kendisini 12 yıl önce gördüğümde babama 'bu insan Türkiye'nin en önemli insanlarından biri olacak ve çok büyük işler yapacak' demiştim. Oyumu da Erdoğan'a verdim. İlk defa açıklıyorum, hayranıyım da. Böyle büyük bir adamı konu edinen bir film teklifi gelince kabul ettim.” 

GEZİ PARKI İÇİN 'TARİH YAZILIYOR' DEMİŞTİ...

Erdoğan hayranı olduğunu iddia eden Karel, Gezi Parkı Direnişi sırasında ise dönemin başbakanı olan Erdoğan için "Başbakanın direnişten anladığı …Tencere tava bunların hepsi Hava ..10 yılda halkla iktidarın geldiği Uçurum inanılacak gibi değil !!!!" tweetini atmıştı. Yine Gezi Parkı için kaleme aldığı biz yazıda ise Karel, "ELBETTE BİR TARİH YAZILIYOR VE BİZLER DÜNYADA BİR İLKİ YAŞATIYORUZ!!!.FAKAT BU YOLUN SONU BİR MİLLETİN YENİDEN BARIŞI İSTİKRARI VE KARDEŞLİĞİYLE SONUÇLANMALI .!!!EĞER BUNU DA BAŞARABİLİRSEK İŞTE O GÜN YÜZYILIN DEĞİL BİNYILIN TARİHİNİ YAZICAZ !!!!!!!" demişti...

    :

    :

    :

    :

    "Yandaş rolünü kapınca Erdoğan hayranı kesildi!" hakkında Tweetler

    DİĞER MAGAZİN HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete