close

Serenay Sarıkaya'nın mutluluk sırrı

Özel hayatında mutluluğunu ön planda tuttuğunu söyleyen Serenay Sarıkaya, geleceği düşünerek mutlu olunmayacağını söyledi.
Anı yaşayarak mutlu olduğunu söyleyen Serenay Sarıkaya bu yöntemi herkese tavsiye etti.

Çağatay Ulusoy ile Medcezir dizisinin başrolünde oynayan Serenay Sarıkaya mutluluğunun sırrını açıkladı. Geçmişe ve geleceğe asla takılmadığını söyleyen Serenay Sarıkaya anı yaşayarak mutlu olduğunu söyledi.

Sıradakini düşünen insanların mutsuz olduğunu söyleyen Sarıkaya geleceği dair birşey düşünmediğini belirtti. Medcezir dizisinin başrolünde oynayan Serenay Sarıkaya yaptığı açıklamalar ile herkesi şaşırttı.

Özel hayatı hakkında konuşan Serenay Sarıkaya mutluluğun formülünü açıkladı. Hayatının her anının mutlu geçirmeye çalıştığını söyleyen Sarıkaya geleceği pek düşünmediğini ve anı yaşadığını söyledi.

“Biraz ‘an’cıyım ben, hatta bu konuda takıntılıyım. Tüketim sektörünün hiçbirimizin reddedemediği kolaylıklar sağladığını kabul ediyorum ama insanları mutsuz ettiği de bir gerçek. Mutsuzluk sürekli ‘sıradaki’ni düşünmekten kaynaklanıyor.

Bu yüzden sonrayı çok düşünmüyorum. Şu an bu sohbeti yapmaktan mutluyum. Sıkıntısız bir set günü geçirdiğim için mutluyum. Yani mutluluk illa bir şey kazanmak değil.”

    :

    :

    :

    :

    "Serenay Sarıkaya'nın mutluluk sırrı" hakkında Tweetler

    DİĞER MAGAZİN HABERLERİ