Günün Videosu

Gülben Ergen'in içkili masasına sosyal medyadan yorum yağdı

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen ve Hande Fırat'ın birlikte çekilen fotoğrafında kadraja giren içki şişesi sosyal medyada olay oldu.
Hayatını Erhan Çelik'le birleştiren Gülben Ergen dün CNN Türk AnkaraTemsilcisi Hande Fırat ve eşini evinde ağırladı. Eğlendikleri dakikalardan bir fotoğraf paylaşan Ergen'in ardından Hande Fırat daInstagram'dan bir fotoğraf paylaştı. Ne olduysa da ondan sonra oldu. Kadraja giren şarap şişesine yorum yağdı.



FOTOĞRAFI KESİP KOYDU

Gülben Ergen, Hande Fırat'la sarıldıkları fotoğrafı paylaşıp "Benim arkadaşım tam bir #Başak kadını.... Evladına, işine, hayatın detaylarına düşkün ve titiz, özenli ve dikkatli" diye yazdı. Paylaştığı fotoğrafta yemek masası kareye girmedi. Ergen'in ardından Hande Fıratda Ergen'le sarıldıkları başka bir kareyi paylaşıp" Süper anne ve süper ev sahibi çok tşkler" diye yazdı. Geniş açıya sahip fotoğrafta kadraja giren yemek masası üzerindeki içki şişesi Ergen hayranlarını kızdırdı. Ergen'in fotoğrafı kesip koymasına sinirlenenler sosyal medyadan ateş püskürdü.

GÜLBEN SESSİZ KALDI, HANDE FIRAT CEVAP VERDİ

Gülben Ergen, sessiz kalmayı tercih ederken Hande Fırat ise "Belki masada umreye gitmeyenler vardır. Mevsimlerden bayramdır! Hepimiz aynı masanın etrafında oturmuşuzdur birlikte! Önemli olan bu" diyerek eleştirilere yanıt verdi.


HACCA GİTMİŞLERDİ


Erhan Çelik ve şarkıcı Gülben Ergen hacca gitmişti. Balayı tatil yerine kutsal topraklara gitme kararı alan çift dini görevlerini yerine getirip hacı olmuştu.

Ergen, balayında hacca gitmesini eleştirenlere ise şöyle yanıt vermişti:

"Yorum yapanlar, kalbini bozanlar, kalp kırınca zevk alanlar, dış görünüşüme kanıp, gerçeği unutanlar... Bulunduğum yerin adeti neyse kıyafetim ona uygun olur... Ülkeme döndüğümde kalbim, nefsim, nefesim değişmez. Kıyafetim değişir, siz nereye bakarsanız orayı görürsünüz o da ayrı Her seferinde içimi biraz daha süsler gelirim bu yollardan, bu topraklardan. Sosyal medya ile bazen ALS Hastalığına dikkat çekerim, bazen 'Çocuklar Gülsün Diye' anaokullarımızı anlatır okul öncesi eğitime dikkat çekerim, bazen bir şarkı, bazen bir meyve, bazen bir söz, bazen Tasavvuf, bazen Mustafa Kemal, bazen Kandil, bazen Cumhuriyet kutlarım, bazen de bir manzara paylaşırım. Özetle benim yaşadıklarım ve benim seçtiklerimden ibaret burası.

İÇKİDEN NEFRET EDİYORDU

Gülben Ergen ise 2012 yılında "#3şeydenNefretEderim silah, içki, yalan" şeklinde bir tweet atmıştı.

İşte o paylaşımlar...

Kaynak: abchazetesi.com

    :

    :

    :

    :

    "Gülben Ergen'in içkili masasına sosyal medyadan yorum yağdı" hakkında Tweetler

    DİĞER MAGAZİN HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete