close

Gülben Ergen, eşi Erhan Çelik’e atılan mesajı kıskanınca

Her fırsatta eşine olan güvenini ifade eden Gülben Ergen'den şaşırtan kıskançlık tepkisi.
Yaklaşık iki yıl önce Şirince’de evlendiği Erhan Çelik’le birlikte son derece mutlu bir evlilik sürdüren Gülben Ergen, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda bu evliliği her fırsatta övüyordu. Eşine olan güvenini her fırsatta dile getiren Ergen, eşiyle ilgili yaptığı açıklamalarda; “Eşime fazlasıyla ama fazlasıyla güveniyorum. Son derece yakışıklı ve çekici olduğunun farkındayım ancak güven duygum daha ağır basıyor. Edebi çok üstündür eşimin!” şeklinde konuşmuştu. Ancak Gülben Ergen’in bu güveni onun bir takipçisinin gönderdiği kalpli emojiler ile biraz sarsılmış görünüyor.

ÜÇ KALPLİ MESAJ

Uçankuş TV'nin “İki Kadın Arasında” programının haberine göre Gülben Ergen, eşi Erhan Çelik'e kalp mesajı atarak hayranlığını ilan eden genç bir kadın takipçiye yanıt verdi. Marka ve basın danışmanlığının yanı sıra modellik yapan Esra Nur Türker, Erhan Çelik'e 3 kalp emojili mesaj yolladı. Gülben Ergen, eşine atılan bu mesajı görünce sinirlendi genç kadın takipçiye Erhan Çelik'e attığı mesajın aynısını yani 3 kalpli emoji göndererek herkesi şaşırttı.Ergen’in yaptığı kıskançlık dozu yüksek bu hareket sonrasında, Esra Nur Türker'in takipçi sayısı birden arttı. Gülben Ergen'in fanlarından çok sayıda taciz mesajı atılınca genç kadın, hesabını kilitledi.



Gülben Ergen'in davranışı ise sosyal medyada tartışma konusu oldu. Bu olayla ilgili çok sayıda mesaj paylaşıldı:

“Seven sevdiğini kıskanır. Bunu da bir şekilde belli eder işte. Gülben Abla Rabbim size ayrılık göstermesin. Çok takdir ederek ve severek takip ediyorum sizi ve ailenizi. Ee bir kalpte ben hak ettim o zaman…”

“Gülben Ablam yakışıklısını kıskanmış ne kadar saygılı bir şekilde göstermişsiniz tepkinizi… Ben olsam çemkirirdim, bir nişanlı adayı olarak…”

“Ne yapıyorsunuz Gülben Ergen, kalp göndersin diye adama yazılıyorsunuz. Allah iki cihanda mesut bahtiyar etsin desek.”

“Erhan Bey'in tüm yorumlarına karşı Gülben Hanım sürekli tetikte… Gülben Hanım bayağı bir kıskançmış…”

Kaynak: Sözcü

    :

    :

    :

    :

    "Gülben Ergen, eşi Erhan Çelik’e atılan mesajı kıskanınca" hakkında Tweetler

    DİĞER MAGAZİN HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete