Gonca Vuslateri: ''İster tükürürüm, ister yalarım!''

Vuslateri evliliği ve iş hayatına dair merak edilenleri anlattı.
Delidolu, lafını esirgemeyen, diğer ünlülerin aksine çok ‘sürprizli’ biri o... Daha önce “Asla bir Türk’le evlenmem” demesine rağmen iki hafta önce yeni tanıştığı Burak Ertoğan’la pat diye evlendi. 

“Türk erkeğiyle evlenmem”, “Çocuk yapmam” gibi açıklamalarınız vardı. Ne oldu, tükürdüğünüzü mü yaladınız?
Uzun yıllardır Amerika’ya gidip geliyorum. Buraya döndüğümde bir dergiye röportaj verdim. O dönemde Türkiye’de, kadına şiddet haberleri çok yoğundu. Tecavüz eden adamların kısa süreli cezalarla kurtulmasının bende yarattığı korkuyla söyledim onu. Tek söylediğim de bu değildi. Neşeli bir hayat yaşadığımdan, ilişkilerimden bahsettim. Onun üstüne muhabir “Amerikalı bir sevgiliniz var” dediğinde “Herhalde bir Türk erkeğiyle evlenmek nasip olamayacak bu kadar kırgınlıkla” gibi bir şey söyledim gülerek. Oraya parantez içinde ‘kahkahalar’ yazarsan her şey değişecek, nokta koyup bırakınca insanlara sert gelebiliyor. Ayrıca, ister tükürürüm, ister yalarım! Burası benim ülkem. Yargılarım da severim de...

Talihsiz bir açıklama oldu, kabul ediyorum. Ama ne yapabilirim?

Eşinizle nasıl tanıştınız?

Çok yeni. Gani Müjde vesile oldu. Burak, post-prodüksiyon ve ses teknisyeni. ‘Bizans Oyunları’nda birlikte çalıştık. Stüdyoya ilk gittiğimizde onu gördüm ve abandone oldum.

İlk görüşte aşk mıydı?

Evet. Müthiş sakin biri. Herhalde zıtlıklar birbirini çekiyor. İlk görüşten sonra benimle sevgili olsun diye yapmadığım şaklabanlık kalmadı.

“Alyans klostrofobiyi tetikliyor” demiştiniz bir de... Ne değişti de bu kez nikâh masasına koştunuz?

İkimiz de evliliğin klostrofobik olduğunu düşünüyorduk. Ama birlikte yaşamaya karar verdik. Bunun getirdiği toplumsal ve bireysel zorlukların üstesinden gelebileceğimiz en makul sistem evlilikti. Bir de o 40’ına geldi, ben 30’uma... Aramızdaki şey o kadar güzeldi ki birbirimize bir hediye vermek istedik. Bu ilişki böyle bir sürprizi ve hiç yaşanmamış bir güzelliği çok hak ediyordu. Ailelerimiz de bu hızlı aşka karşı çok anlayışlı davrandı. Burak bir gün “Biz evlenelim” dedi. Ömrümüzün sonuna kadar birlikte oluruz inşallah.

RÖPORTAJIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

    :

    :

    :

    :

    "Gonca Vuslateri: ''İster tükürürüm, ister yalarım!''" hakkında Tweetler

    DİĞER MAGAZİN HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete