Ece Erken: Serkan, hamileyken beni tekmeledi

Ece Erken, Serkan Uçar arasındaki ayrılık süreci yeni açıklamalarla farklı bir boyut kazandı.
Geride bıraktığımız günlerde eşinden boşanmak için dava açan Serkan Uçar’ın bu hamlesinden sonra Ece Erken mahkemeye karşı bir dilekçe sundu. İşte Erken dilekçesindeki şok detaylar:

Kayınpeder tarafından “istenmeyen gelin” ilan edildi. Erken, Uçar ile fotoğraf paylaşınca, kayınbiraderi Servet Uçar tarafından tehdit edildi: “Çabuk kaldır o resmi. Fındık kadar aklınla benimle aşık atma.” Ece Erken sanki servet avcısı gibi gösterilmiş. Halbuki gerçek farklı. Aralarındaki mal ayrılığı rejimi sözleşmesi de Ece Erken’in talebi üzerine, adına kayıtlı kendi mallarını koruma amaçlı imzalanmıştı. Ece Erken, hamilelik sürecinde biri hariç tüm doktor kontrollerine yalnız gitti.

SÜRÜKLENEREK ARABAYA BİNDİRİLDİ

Doğum sonrası hastaneden taburcu olurken dahi eşi yanında değildi. Eymen’in sünnetini de eşi yanında olmadan yaptırdı. Doktor kontrolleri, doğum ve sünnet harcamaları Erken tarafından karşılandı. Ece Erken, evliliğinin birinci ayında Zorlu Center’da, eşi tarafından sürüklenerek zorla arabaya bindirildi ve devamında aracın kapıları da kilitlenerek tartaklandı. Hastaneye koştu. Hamile olduğu dönemde, Serkan Uçar tarafından karnına tekme atıldı. Bu olaydan sonra Erken, Ulus’taki Liv Hospital’da kontrole gitti.

    :

    :

    :

    :

    "Ece Erken: Serkan, hamileyken beni tekmeledi" hakkında Tweetler

    DİĞER MAGAZİN HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete