50 bine aldı 200 bin lira harcadı

Son dönemlerde yeni bir projeyle anılmayan Kıvanç Tatlıtuğ vaktini modifiye işlerine ayırmış.
Kurt Seyit ve Şura dizisinden istediği sonucu alamayan Kıvanç Tatlıtuğ, dizinin erken finalinin ardından kendisini geri çekti. Sevgilisi Başak Dizer’le birlikte vakit geçiren ve kendisine gelen proje tekliflerini ince eleyip sık dokuyan yakışıklı oyuncu görünen o ki boş vakitlerini pahalı keyiflere ayırmış. Sokaklarda magazin muhabirlerine genellikle motosiklet üzerinde yakalanan Kıvanç Tatlıtuğ, bundan böyle modiye ettirdiği cipiyle görüntülenecek.



CİP DEĞİL ADETA TANK

Motosiklete olan tutkusuyla bilinen Kıvanç Tatlıtuğ, bu tutkusunu 50 bin TL’ye aldığı 1992 model Chevrolet Tahoe marka ciple farklı bir boyuta taşımış görünüyor. Cipine 50 bin lira veren Tatlıtuğ, cipi bir aylık çalışma sonunda baştan aşağı yeniletti. Cipi Garaj İzmit’teki ustalara teslim eden oyuncu, 10 kişilik ekibin bir aylık çalışması sonucunda yeni oyuncağına kavuştu. Aracını almak için İzmit’e giden Tatlıtuğ, ustalarla fotoğraf çektirip, teşekkür etti.

50 BİNE ALDI 200 BİNE YENİLETTİ

Hayalindeki cipe kavuşması 200 bin TL’ye mal oldu. Modifiye edilen otomobil; boya, kaporta, döşeme, yükseltme, Amerikan cam film, alt takım, motor bakımı, tampon yapımı, geri görüş kamerası, vinç montajı, ses sistemi, elektrik ve aksesuarlarla yenilendi. Tatlıtuğ, Chevrolet Tahoe’yi geçtiğimiz günlerde İstanbul’a getirdi.

Kaynak: Milliyet

    :

    :

    :

    :

    "50 bine aldı 200 bin lira harcadı" hakkında Tweetler

    DİĞER MAGAZİN HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete