Üniversiteli kıza tecavüz eden AKP’li başkanın kardeşi serbest bırakıldı

AKP'li Gümüşhane Belediye Başkanı'nın kardeşi Necati Çimen, üniversite öğrencisine cinsel istismardan tutuklandıktan sonra serbest bırakıldığı ortaya çıktı. Şahsın başka öğrencilere de cinsel istismarda bulunduğu öne sürülüyor.
AKP’li Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’in kardeşi Necati Çimen, ailesinin sahibi olduğu yurtta kalan üniversite öğrencisine zorla uyuşturucu verip cinsel istismar ettiği gerekçesiyle tutuklanmasına rağmen bir süre sonra serbest bırakıldığı ortaya çıktı. Necati Çimen'in başka kadın öğrencilere de cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi.

Gazeteport'un haberine göre, 25 Şubat 2016’da AKP’li Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’in kardeşi Gümüşhane Üniversitesinde öğrenim gören kadın öğrencilere tecavüz iddiası ile tutuklanmıştı. Üniversite öğrencisine tecavüzü doktor raporuyla ispatlanan Çimen kefaletle serbest bırakıldı.

Çimen ailesinin sahibi olduğu özel yurtta kalan 1. Sınıf öğrencisi N.A., Çimen’in kendisini öğrencilere yönelik gezi düzenlendiği bahanesi ile Trabzon’a götürdüğünü, Morfoz otelde kendisine uyuşturucu verdikten sonra cinsel istismarda bulunduğunu, Çimen’in kendisinden şikayetçi olmaması için ölümle tehdit ettiğini söyledi.

Konu polise iletilince doktor muayenesine alınan N.A.’nın tecavüze uğradığı ve darp edildiği belirlendi. Yaşanan gelişmeler sonrası N. Çimen 25 Şubat 2016 günü çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine konuldu.

BAŞKA İSİMLER DE VAR

Soruşturma ilerledikçe yeni bilgilere ulaşıldı. Çimen’in de aralarında bulunduğu bir grubun çok sayıda öğrenciyi mağdur ettiği öğrenildi. T.Ç. , İ.C. , F.T. isimli kişilerin kadın öğrencileri telefonla rahatsız ettikleri, bazı öğrencilere de uyuşturucu vererek birlikte olmaya çalıştıklarına dair izlere ulaşıldı. Polis bu kapsamda mağdur edilmiş olabilecek öğrenciler Ö.K. , E.A. , N.B. , M.İ. , D.D. , E.D. , G.H. , Y.Ç.’ye ulaşmaya çalışıyor.

Mahkeme kararı şu şekilde:



Kaynak: Gazeteport

    :

    :

    :

    :

    "Üniversiteli kıza tecavüz eden AKP’li başkanın kardeşi serbest bırakıldı" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete