Sümeyye'den sonra Bilal Erdoğan da Meclis yolunda!

Bülent Tezcan “17 - 25 Aralık yolsuzluk soruşturmaları sürecinden sonra bir dokunulmazlık ihtiyacı kesin. Bilal Erdoğan da aday olabilir" dedi.
7 Haziran’da yapılacak milletvekili genel seçimleri için Başkent kulisleri de hareketlendi. Seçimlerde milletvekili adayı olmak isteyen bürokratların 10 Şubat’a kadar istifa etmeleri gerekiyor.

MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın adaylığını kesin gözüyle bakılırken Fidan kadar ismi en çok telaffuz edilen isimlerin başında da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın küçük kızı Sümeyye Erdoğan geliyor.

BÜLENT TEZCAN’DAN SÜMEYYE VE BİLAL ERDOĞAN İDDİASI!

Sümeyye Erdoğan’ın büyük olasılıkla milletvekili yapılacağı, bunda AKP’nın aldığı “türbanlı vekil sayısı çoğalacak” kararının da etkili olduğu konuşuluyor.

Ancak CHP’li Bülent Tezcan’ın iddiası başka.[Bilal gemicilik şirketini Boğaz manzaralı yeni ofisine taşıdı] Bilal gemicilik şirketini Boğaz manzaralı yeni ofisine taşıdı 

“SÜMEYYE ERDOĞAN MİLLETVEKİLİ OLACAK ÇÜNKÜ…”

Sümeyye Erdoğan’ın isminin de milletvekili adayları arasında geçmesiyle ilgili olarak da değerlendirmede bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, “17 – 25 Aralık yolsuzluk soruşturmaları sürecinden sonra bir dokunulmazlık ihtiyacı kesin.

Sümeyye Erdoğan için hatta Bilal Erdoğan için. Önümüzdeki dönem, ona dönük bir önleme olabilir. Bunu düşünüyor olabilirler” dedi. Tezcan’a göre Sümeyye Erdoğan’ın milletvekilli adaylığının arkasında ‘dokunulmazlık zırhı’ yatıyor.
Bu haber 1.074 kez okundu

    :

    :

    :

    :

    "Sümeyye'den sonra Bilal Erdoğan da Meclis yolunda!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ