Sümeyye Erdoğan Banksy'den etkilenmiş

Sokak sanatçısı Banksy'nin eserlerinin bulunduğu sergiye gelen Sümeyye Erdoğan, "Banksy'nin halkın sesini sanatla duyurması çok değerli" dedi.
Sokak sanatçısı Banksy'nin aralarında "Kırmızı Balonlu Kız", "Gül Şimdi" ve "Hizmetçi"nin de bulunduğu 100 eseri İstanbul'da sergileniyor. 

Serginin açılışına Cumhurbaşkan Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan da katıldı. Sümeyye Erdoğan, Banksy'nin çalışmalarını takip ettiğini söyleyerek, "İstanbul'da bu sergiyi görmek benim için çok güzel bir şey, eminim bütün İstanbul halkı için güzel bir sergi" dedi.



Sümeyye Erdoğan, Banksy'nin tarzını da şöyle "değerlendirdi": 

"Banksy'nin sosyal adaletsizliğe karşı bu kadar güzel bir şekilde, kendini değil de sanatını konuşturarak, sanatı sosyal adaletsizliklere karşı konuşmak için araçsallaştırarak çalışması çok dikkati çekici. Bütün dünyaya ibret olacak bir şey. Banksy'nin halkın sesini sanatla duyurmasının çok değerli olduğunu düşünüyorum."

Ünlü sokak sanatçısı Banksy, İngiltere'nin Londra kentindeki bir duvara Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan'ı konu alan bir grafiti çizmişti.



Kaynak: t24.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Sümeyye Erdoğan Banksy'den etkilenmiş" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete