​“Recep İvedik zannettim, Erdoğan çıktı”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 19. Muhtarlar toplantısında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ''Cahil, ahlaksız, çirkef, şeref fukarası" diye yüklendi.
Emekli Koramiral Atilla Kıyat, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP lideri Kılıçdaroğlu hakkında söylediği sözleri duyunca ”Recep İvedik filmi zannettim” yorumu yaptı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan önceki gün Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda muhtarlarla buluştu. Erdoğan kendisine ‘diktatör bozuntusu’ diyen Kılıçdaroğlu’na,sert ifadelerle cevap verdi ve ” Bazı insanlar vardır ya yüzüne tükürseler yağmur yağıyor der. Bu da işte böyle pişkin biri; cahil, ahlaksız, çirkef, şeref fukarası ” dedi.



Erdoğan’ın bu konuşmasına televizyon ekranından şahit olan Emekli Koramiral Atilla Kıyat ise şaşkınlığını sosyal medya hesabından dile getirdi. Kıyat, Facebook’taki hesabında ”Odamda çalışıyordum. İçeriden televizyonun sesi geliyor. Güruh, çeyrek aydın, cahil, ahlaksız, çirkef, serseri mayın gibi kelimeler duyuyorum. Recep İvedik filmi zannedip, TV’yi kapamaya gittim. Ekranı görünce utandım” diye yazdı.

kaynak: Deniz Ayhan / Sözcü Gazetesi

    :

    :

    :

    :

    "​“Recep İvedik zannettim, Erdoğan çıktı”" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete