Mardin Valiliği'nden saldırı açıklaması

Mardin Valiliği, 1 askerin şehit olduğu bombalı saldırıya ilişkin açıklamada bulundu.
Mardin Valiliği, merkez Artuklu ilçesindeki patlamada, 1 askerin şehit olduğunu, 4 asker, 2 sivil personel ve 1 vatandaşın yaralandığını belirterek, teröristlerce patlatılan bombanın çöp konteynırının içerisine yerleştirildiğini duyurdu.

Mardin Valiliği'nce, bugün askeri servis aracına yönelik gerçekleştirilen bombalı saldırıya ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada, saldırının saat 17.00 sıralarında Artuklu ilçesi Kayacan Mahallesi Midyat yolunda yapıldığı belirtilerek, "Yol kenarında bulunan çöp konteynırı içerisine bölücü terör örgütü mensuplarınca yerleştirilen patlayıcı madde askeri personelimizi taşıyan servis aracının geçişi esnasında kablolu düzenek ile patlatılmıştır. Bu menfur saldırıda, 5 askerimiz, 2 sivil personel ve 1 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralıların süratle hastanelere intikali sağlanmıştır. 1 askerimiz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Diğer yaralılarımızın hayati tehlikesi bulunmamakta olup, tedavileri devam etmektedir. Alçakça ve haince gerçekleştirilen, bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden şehidimize Cenabı Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz" denildi.

    :

    :

    :

    :

    "Mardin Valiliği'nden saldırı açıklaması" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete