Köprüdeki intiharda "atla lan" soruşturması: 9 gözaltı

İstanbul'da Boğaziçi Köprüsü'nden atlayan 45 yaşındaki Erol Çetin hayatını kaybetti. Olayla ilgili 9 kişi gözaltına alındı.
Boğaziçi Köprüsü’nde meydana gelen intihar olayında, alkollü olduğu belirtilen Çetin’e “Atla lan” diye bağırdıkları iddia edilen 9 kişi gözaltına alındı. Bir minibüsten bağıran şüphelilerin, polisin ikna çalışmalarını engellediği belirtildi.

İntihar, dün öğlen saatlerinde Boğaziçi Köprüsü’nde yaşandı. İddiaya göre, alkolllü olan Erol Çetin, otomobille köprüden geçerken, bir anda aracını durdurdu. Çetin, üzerindeki tişörtünü çıkararak köprünün korkuluklarına tutundu. Olayı kameradan gören Köprü Koruma Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler belirlenen noktaya yönlendirildi. Müzakere eğitimi alan polisler, Erol Çetin’i intihardan vazgeçirmeye çalıştı.

Alkollü olduğu için anlık tepki değiştiren Çetin, tam ikna olduğu sırada istenmeyen bir gelişme yaşandı. İddiaya göre, yoldan geçerken intihar girişimi sebebiyle oluşan trafiğe sinirlenen bir minibüs sürücüsü, köprü üzerinde aracını durdurdu.  Araçtakiler, “Atlasana, ne oyalıyorsun insanları” diye bağırmaya başladı. İddiaya göre, polisin ikna etmek için 45 dakika görüştüğü, Erol Çetin, minibüstekilerin sözleri üzerine, kendisini boşluğa bıraktı.

YAKALANDILAR

Boğazın soğuk sularına çakılan Çetin hayatını kayberken, polis minibüstekilerin peşine düştü. Köprü çıkışında durdurulan araçtaki Merve Ö., Hasan B., Sami Ö., Hami Ö., Gülseren Ö., Muazzez Ö., Nükhet Ö., Veliye U. ve Hülya U. gözaltına alındı.



Farklı 2 aileden olan 9 kişi Arnavutköy Polis Merkezi’ne götürüldü. Şüphelilerden 7′si serbest bırakılırken, Hülya U.  ve Merve Ö.’nün adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak: Habip Atam - sozcu.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Köprüdeki intiharda "atla lan" soruşturması: 9 gözaltı" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete