Erdoğan’ın muhtarlarını, Cumhurbaşkanlığı mesajıyla dolandırmak istediler

Sivas Muhtarlar Derneği Başkanı Duran Koç, telefonlara gelen ‘Cumhurbaşkanlığı ile iletişiminizi kolaylaştıracağız’ mesajıyla yaklaşık 250 muhtarın dolandırılmak istendiğini söyledi.
Dernek Başkanı Koç, ‘T.C. Muhtarlar Koordinasyonu’ adıyla gönderilen mesajda ‘T.C. Muhtarlar İletişim Koordinasyon Dergisi ve Web Sitesi’ne üye olmaları ve 21 Mart 2016 tarihine kadar verdikleri PTT hesabına 30 TL yatırmalarının’ istendiğini belirtti.

Muhtar telefonlarının internette yer alması nedeniyle zaman zaman çeşitli kişiler tarafından arandıklarını ve dolandırılmaya çalışıldıklarını söyleyen Koç, “Cumhurbaşkanımızla iyi bir diyaloğumuz olduğunu bildikleri için bu konuda bizleri işletmeye çalıştılar. Bizlerden bir şeyler koparmaya gayret ettiler. Tabi biz ilk etapta inanır gibi olduk. Gerçekten böyle bir dergi çıktıysa hemen üye olalım dedik. Ve bizim muhtarlar konfederasyonumuz ile Cumhurbaşkanımızın özel kalemini aradık. Araştırdığımızda bunun doğru olmadığını gördük ve muhtarlarımıza uyarı mesajı gönderdik” dedi.

Kaynak: DHA

    :

    :

    :

    :

    "Erdoğan’ın muhtarlarını, Cumhurbaşkanlığı mesajıyla dolandırmak istediler" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete