'Ensar' Başkanı idam istedi: Benim inancıma göre 600 yıllık ceza az

Karaman’da sekiz 10 yaşlarındaki çocuklara tecavüz edilen evlerin ait olduğu Ensar Vakfı’nın başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu, fail Muammer B.’nin idam edilmesi gerektiğini söyledi.
Vakıf olarak olayın kapatılmasını asla istemediklerini belirten Dilberoğlu, “Bir yere kaçtığımız yok. Varsa bir suçumuz bununla ilgili her şeyi yapmaya hazırız. Dava sürecini takip edeceğiz. İnşallah dava süreci uzun sürmez, bir an önce adalet yerini bulur” dedi.

Muammer B. için istenen 600 yıla yakın hapis cezasının az olduğunu kaydeden Dilberoğlu, “Hak ettiği cezayı umarım bu kişi alır. Medyadan takip ettiğim kadarıyla 600 yıllık bir ceza isteniyor. Benim inancıma göre bu 600 yıllık ceza bile az, bu kişinin idam edilmesi gerekir. Toplumun yüreğine umarım su serpilir” diye konuştu.

‘BİZ DE TECAVÜZE UĞRADIK’

Dilberoğlu, Hürriyet’ten Ahmet Hakan’a şöyle konuşmuştu: “Tabirim mazur görülsün biz de tecavüze uğradık. Bu sapık fiillerin sahibi, yalnızca küçük çocuklarımıza ve ailelerine değil, vakfımıza, değerlerimize, birbirimize duyduğumuz güvene onarılmaz zararlar verdi. Bu şahıs, suçu aynı zamanda Ensar Vakfı’na karşı da işlemiştir. Bu açıdan hem mağdur küçük çocukların ve ailelerin haklarını korumak, onlara destek olmak hem de bize verilen zararların hesabını sormak için bu davaya müdahil olacağız ve suç duyurusunda bulunacağız.”

Kaynak: hurriyet.com.tr / Ahmet Hakan

    :

    :

    :

    :

    "'Ensar' Başkanı idam istedi: Benim inancıma göre 600 yıllık ceza az" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete