El Nusra ve IŞİD birleşiyor

El Nusra ve IŞİD birleşiyor. Rusya'nı Suriye'deki operasyonlarını yöneten Ana Operasyon Dairesi Başkanı Andrey Kartapolov, Hama'daki El Nusra yöneticilerinin IŞİD ile birleşme kararı aldıklarını belirtti
Rusya Genelkurmay Başkanlığı Ana Operasyon Dairesi Başkanı Andrey Kartapolov, Hama kentinde faaliyet gösteren El Nusra Cephesi liderlerinin, güçlerini IŞİD'le birleştirme kararı aldığını duyurdu.

Suriye'nin kararlı operasyonlarıyla teröristleri geri püskürttüğü söyleyen Kartapolov, "El Nusra liderleri güçlerini IŞİD ile birleştirme kararı aldı" dedi.

Kartapolov, Rusya'nın düzenlediği operasyonların bilançosunu da açıkladı. 30 Eylül'den bu yana yapılan bin 391 sortide teröristlere ait bin 623 hedefi imha edildiğini söyledi.

Rus jetlerinin IŞİD'e ait 234 komuta merkezi, 51 eğitim kampı ve 131 cephaneliği imha ettiğini belirten Rus general, barı medyasının operasyonları çarpıttğını ifade etti.

Kartapolov, "Verdikleri bilgiye göre yıktığımız hastane, cami, konut ve heykel sayısı, düzenlediğimiz saldırı sayısını geçti. Kanıt olarak kolajlar ve yeri ile zamanı belirtilmeyen video kayıtları gösteriliyor" dedi.

Kaynak: ulusalkanal.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "El Nusra ve IŞİD birleşiyor" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete