Cumhuriyet gazetesi önünde son durum!

Cumhuriyet gazetesinin İstanbul Şişli'deki merkez binası önünde polisin aldığı güvenlik önlemleri devam ediyor.
Gazetenin bulunduğu İstiklal Sokak demir bariyerler ile araç ve yaya trafiğine kapatıldı.  Sabah işlerine gitmek isteyen vatandaşlar polis ekipleri tarafında gazetenin bulunduğu sokağa girmelerine izin verilmedi. 

Cumhuriyet gazetesinin önünde TOMA da hazır bekletiliyor. (DHA)

DÜN NE OLMUŞTU

Cumhuriyet gazetesine yönelik saldırı ihbarı yapılması üzerine polis harekete geçerek gazete binası önünde güvenlik tedbiri aldı.

Şişli'de bulunan gazetenin merkez binası önünde güvenlik tedbiri alan polis bölgeyi adeta abluka altına aldı.

CUMHURİYET GAZETESİNDEN SALDIRI İHBARI HAKKINDA AÇIKLAMA

Konu ile ilgili olarak ise Cumhuriyet gazetesinden dün şu açıklama yapıldı:

Bu akşam üzeri, Cumhuriyet Gazetesine yönelik bir saldırı ihbarı alındığı İstanbul Emniyet Müdürlüğü yetkililerince gazetemize iletilmiştir. Şu anda gazetemiz binasında ve çevresinde emniyet görevlileri tarafından güvenlik önlemleri alınmıştır. Polis yetkililerinin bize verdiği bilgi bundan ibarettir. 

Ülkemiz çok önemli ve tarihi bir seçime giderken, bu seçimin arifesinde kim tarafından, hangi amaçla yapıldığını bilmediğimiz kirli, karanlık oyunlar ya da cinayetlerin seçimleri etkilemeye yönelik olduğu anlaşılmaktadır.

Bu ihbar, sahte de, gerçek de olsa, planlayıcılarının amacına ulaşamayacağına inanıyoruz. Eğer, bizi yıldırmak, korkutmak amacıyla yapılmış planlı bir girişim ise, bu kirli senaryonun sahiplerine ve oyuncularına anımsatmak isteriz ki, bu gazetenin tarihi, böylesi badirelere, tehditlere rağmen özgürce yayın yapmanın tarihidir. Okurlarımızın ve kamuoyunun hiç kuşkusu olmasın, bu gazete nesnel, adil ve gerçek habercilik işlevine her şart ve koşulda devam etmeye kararlıdır.

Saygıyla duyururuz. 

Kaynak: ulusal.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Cumhuriyet gazetesi önünde son durum!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete