Bekir Bozdağ'ın 'Gülen' tweetleri olay oldu!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Twitter'da Fethullah Gülen ile ilgili yazdığı eski tweet'lerin dolaşıma sokulması üzerine "iftira" diye tepki gösterdi. Ancak tweet'ler arşivde durmaya devam ediyordu.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın 2012 yılında yapmış olduğu paylaşım tekrar gündeme geldi. Paylaşımda, ‘Muhterem Fethullah Gülen hocaefendiye teşekkür ediyorum’ diyen Bekir Bozdağ, sosyal medya hesabından konuyla ilgili, ‘Atmadığım Tweeti, atttığım tweetmiş gibi beğenen veya retweet edenler,ahlaksızlık ve iftiranın zirvesindeler.Bugünkü Paralel iftira bu mu?’ dedi.

Bozdağ, “Herkese ve herkese önemli mesajları var bu gecede. Farklı dil, kültür, renklerin nasıl bir arada muhteşem bir birlik, güzellik, iyilik oluşturduğunu gördük” dedi. Bekir Bozdağ’ın bu paylaşımını sosyal medyadan tepki yağdı ve kullanıcılar iki tweet yan yana getirilerek yorumda bulundular.

MUHTEREM FETHULLAH GÜLEN



ATMADIĞIM TWEETLER DİYEREK KENDİNİ SAVUNDU



 Bekir Bozdağ kendini bu tweetlerde savundu ancak twitter kurtları boş durmadı.  Takipçiler Bozdağ’ın eski ve yeni paylaşımlarını yan yana kullanarak Bozdağ’ı tiye aldı.

KULLANICILAR ALAY ETTİ

Geçmişte ne söylediğini hatırlamak zorunda olmak ne kadar kötü değil mi? Geçmiş insanın gölgesidir, peşinden gelir @bybekirbozdag

— Efkan Bolaç (@efkanbolac) 3 Nisan 2016

 

Bekir Bozdağ, 2012′de attığı tweet’ler tekrar RT edilmeye başlanınca kendisine iftara atıldığını açıkladı pic.twitter.com/FfM97N5xDz

— Neden TT oldu? (@nedenttoldu) 3 Nisan 2016

 

Bekir Bozdağ’ın olmayan eski tweetlerini favladınız, retweet ettiniz. Bunlar hep Yozgat’ın yükselen yıldızını engellemek için.

— tuyocu (@tuyocu) 3 Nisan 2016

 

@bybekirbozdag kuzenin sen yokken mi yazmış sayın bakanim

— ᵇʲᵏT.C Soner K. (@Spy_1903) 

 

    :

    :

    :

    :

    "Bekir Bozdağ'ın 'Gülen' tweetleri olay oldu!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete