​AKP çocukları da siyasete bulaştırdı

Başbakan Davutoğlu, Başbakanlığı ilkokul öğrencisi Pelin Su Topraksoy'a devretti. Küçük Başbakan muhalefeti eleştirip nükleeri savundu.
Başbakan Davutoğlu, Başbakanlığı ilkokul öğrencisi Pelin Su Topraksoy’a devretti. Makam devir töreninin en öne çıkan anları basın mensupları ile Pelin Su arasında geçen diyaloglar oldu.

Koltuğu Başbakan Davutoğlu’ndan devralan ilkokul öğrencisi Pelinsu Toprak’ın ilk sözlerinin nükleer santral olması dikkat çekti. Çocuk Başbakan, Ruslar’ın 1954 yılında ilk nükleer santrali açtıklarını bizim ülke olarak geride kaldığımızı belirtmesi akıllara önceden ezberletilmiş bir metin olup olmadığını getirdi. Minik Başbakan, muhalefeti de eleştirmeyi unutmadı. Muhalefet partilerinin seçim vaatlerini nasıl buluyorsunuz sorusuna küçük başbakan, “Bol keseden atıyorlar” dedi.

DAVUTOĞLU ÇOCUKLARIN KULAĞINA FISILDADI

Basın mensuplarının “Başkanlık sistemi ile ilgili ne düşünüyorsunuz?” sorusuna, Minik Başbakan Pelin Su, “Biz başkanımızı seçtik” yanıtı verdi. Enerji ile ilgilisi ise “ülkemizden elektrik sıkıntısı var. Ruslar 1954 yılında ilk nükleer santralini kurdu ama biz 2015 yılındayız daha hiçbir nükleer santralimiz yok. Bu açıdan biraz kötüyüz ülkemizde” dedi.

Çözüm süreci ile ilgili soruya çok kısa olarak “kardeşlik” yanıtı veren Pelin Su’nun muhalefet ile ilgili soruya verdiği yanıt dikkat çekti. “Muhalefet partilerinin seçim vaatlerini nasıl buluyorsunuz?” sorusuna küçük başbakan Pelin Su, “Bol keseden atıyorlar” dedi.

    :

    :

    :

    :

    "​AKP çocukları da siyasete bulaştırdı" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ