KKTC Cumhurbaşkanı’nın kızı Rum dergisine kapak oldu

Yavru Vatan KKTC'nin Mustafa Akıncı’nın stilist kızı Zerrin Akıncı, Rum kesiminin ünlü moda dergisi Must’ın Ekim sayısına kapak oldu.
Zerrin Akıncı, Kıbrıs Rum Kesimi’nin ünlü moda dergisi Must’ın yeni sayısına kendi tasarımı elbisesiyle kapak oldu. Genç modacı Zerrin Akıncı, dergiye verdiği röportajda; hayallerini ve uluslararası moda dünyasına nasıl adım attığını da anlattı.

ZERRİN AKINCI KİMDİR?

KKTC’de Nisan ayında yapılan cumhurbaşkanlığı seçimini kazanan Mustafa Akıncı’nın 3 kızından en küçüğü olan Zerrin Akıncı, KKTC’de halkla ilişkiler lisans eğitiminden sonra önce İngiltere’de Greenwich Üniversitesi’nde pazarlama okudu. Ardından ABD’nin Las Vegas kentindeki Nevada Üniversitesi’nde stililistlik eğitimi alan Zerrin Akıncı bu üniversiteden ‘Fashion Art’ ödülüyle mezun oldu. Mustafa Akıncı’nın başarılı kızı,1999′da New York’ta düzenlediği ilk defilesinde de moda ikonu ödülü kazandı.

BABASININ SEÇİM KAMPANYASINDA DA ÇALIŞTI

Zerrin Akıncı babası Mustafa Akıncı’nın Nisan ayındaki seçim kampanyasında da aktif olarak yer aldı. Miting ve seçim gezileri başta olmak üzere babası Mustafa Akıncı’nın yanından hiç ayrılmayan Zerrin Akıncı’nın özellikle adadaki gençlerin oylarını Akıncı’ya yönlendirmesinde etkili olduğu biliniyor.

Kaynak: Sözcü

    :

    :

    :

    :

    "KKTC Cumhurbaşkanı’nın kızı Rum dergisine kapak oldu" hakkında Tweetler

    DİĞER DÜNYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete