D.D.F.Ö’den yapılan zorunlu açıklama…

9 Mart 2015 - 11:18
Aylardır Türk kamuoyunu meşgul eden Kabataş hadisesi hakkında, Dünya Deri Fetişistleri Örgütü Türkiye masasından aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür:

Dünya Deri Fetişistleri Örgütü dünyanın birçok ülkesinde örgütlenmiş ve gizlilik kuralları içinde hareket eden bir örgüttür. 2000 yılından itibaren Türkiye’de de örgütlenme çalışmaları içine giren örgütümüzün Türkiye’de çoğu üst düzey yönetici konumunda olan 200’den fazla kadın ve erkek üyesi mevcuttur.
Kabataş hadisesi iddialarının ortaya atıldığı ilk günden itibaren örgütümüz büyük bir gizlilik içinde gerekli incelemeleri yapmış, çoğu İstanbul sınırları içinde yaşayan üyelerimizle tek tek görüşülerek adı geçen tarih ve saatte Kabataş İskelesi civarında hiçbir üyemizin olmadığı tespit edilmiştir.

Bütün bunlara rağmen özellikle yazılı ve görsel medyada adı geçen olayla ilgili iddiaların artması üzerine inceleme derinleştirilmiş, Kabataş olayıyla ilgili olmadığı halde örgüt disiplinine aykırı tavırları nedeniyle M.Ü., H.M., İ.D. ve A.D.M isimli üyelerimiz örgütümüzden ömür boyu men edilmişlerdir. Ayrıca üye aidatlarını ödemeyen 5 üyemiz uyarılarak ödeme yapmaları sağlanmıştır.

Bir iddia üzerine de, radikal ve yasadışı bir örgüt olan “Dev-Fetiş” örgütüne mensup “Görünmez Fetişistler” grubunun bu eylemle ilgisi araştırılmış, söz konusu grup bu iddiayı kesin bir dille reddetmiştir. Tedbir olarak bu gruba ait bazı üyelerin evlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen bazı fetiş kıyafetlere el konulmuş ve bu üyeler deri kırbaçlarla kırbaçlanarak sert bir şekilde uyarılmıştır.

Şimdiye kadar büyük bir gizlilik içinde hareket eden örgütümüzün bu şekilde deşifre olması bizler için utanç vericidir lakin, artık kabak tadı veren bu saçmalıklar üzerine açıklama yapmamız da bir zorunluluktur.

Örgütümüz bundan sonra “deri kıyafetli adamlar” üzerine yapılan bütün spekülasyonlarda kanuni yollara başvurma hakkını kullanacağını da açıkça ilan etmektedir.

Hepimiz bir fantezinin peşinde koşan insanlarız, bunu kabul ediyoruz ama son olarak şunu söylemek isteriz ki:  Bunca yıllık fetişistiz, böyle bir fantezi bizim bile aklımıza gelmedi.

Saygılarımızla…

    :

    :

    :

    :

    "D.D.F.Ö’den yapılan zorunlu açıklama…" hakkında Tweetler
    YAZARIN DİĞER YAZILARI