​Kırılmaz telefon çok yakında geliyor

Kırılmaz telefon Turing Phone yakında ön siparişte
Bugüne kadar pek çok firma “sağlam kasa” amacıyla bir sürü telefon sundu bizlere lakin Turing Phone‘un yanında onlar da bir plastik gibi. Ve şimdi dünyanın en sağlam telefonu olarak görülen Turing Phone 31 Temmuz’dan itibaren ön siparişe çıkacak.

Turing Phone’u bu kadar sağlam yapan şey çerçevesinde Liquidmorphium maddesinin kullanılması. titanyum ve çelikten çok daha sağlam olan bu metal elbette yok edilebilir değil ancak şu anda dünya üzerinde o seviyeye en yakın element. Kaldı ki telefonun IOx8 su geçirmezlik sertifikası da mevcut.

TEKNİK ÖZELLİKLER

Turing Phone’un üç farklı modeli bulunuyor. 16 GB’lık versiyonu 610 dolar, 64 GB’lık versiyonu 740 dolar ve 128 GB’lık versiyonu ise 870 dolar. 22 Temmuz’da açıklanacak faklı renk seçenekleri de kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Dışı sağlam olan telefonun teknik özellikleri de oldukça iyi. İçerisinde 2.5 GHz dört çekirdekli Snapdragon 810 işlemci bulunan telefonda 3 GB bellek, 5.5 inç 1080p ekran ve 3000 mAh’lık sabit batarya mevcut. Arka tarafında 13 MP, ön tarafında ise 8 MP kamera mevcut.

    :

    :

    :

    :

    "​Kırılmaz telefon çok yakında geliyor" hakkında Tweetler

    DİĞER BİLİM & TEKNOLOJİ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete